Sa lasi ceva in urma ta - o educatie data copilului tau, o realizare in munca, o amintire frumoasa celor care te-au cunoscut... Eu ma gandesc ca nu conteaza atat viata mea cat ce decid sa fac cu ea, pe cine ajut, ce spun, cum spun si mai ales pe cine fac fericit. Imi iubesc familia, rudele, prietenii - incerc sa fac oamenii fericiti in jurul meu si sa calmez spiritele. Nu spun ca si reusesc intotdeauna, dar asta ar fi scopul meu in viata... In plus ar fi si munca mea pe care o consider foarte importanta pentru ca poate ajuta alti oameni. Cand muncesti implicandu-te si placandu-ti munca pe care o faci - esti intr-adevar fericit. Daca esti fericit ii poti face si pe ceilalti fericiti in jurul tau...
Scopul pentru care suntem facuti este acela de a ne demonstra credinta in D-zeu...eu ma lupt pentru a locui sing cat mai curand...si pentru a realiza ceva imp cu pr meu
Pentru supravietuire, pentru familie, pentru cariera, pentru a demonstra ca existi.
Luptam sa trecem prin viata q bine... k pana la urma nu luam q noi, tooata munca depusa, banii(in caz ca avem)Nu luam absolut nimic...Trist dar adevarat!
Scopul meu este sa creez ceva folositor si inteligent pentru poporul meu, pentru cei pe care-i iubesc. Lupt sa obtin zambetul copiilor atunci cand le fac cu mana de pe scena. Lupt sa-mi ajut parintii si sa-i respect pentru tot ce-au facut pentru mine. Lupt sa ajung acolo unde mi-am propus... iar daca am un Dumnezeu, va tine minte ca as dori un iubit care sa ma iubeasca mult si sa facem copii frumosi si sanatosi!
Sa experimentezi, sa te autocunosti, sa evoluezi. Asa cred eu. Din cauza asta fiecare lucru naspa care se intampla il privesc ca pe o noua traire si tot de asta nu evit sa traiesc la maxim nimic, si ma implic cu pasiune in tot ce fac. Vreau sa traiesc experienta iubirii, familiei, prieteniei, carierei, spiritualitatii, privitului naturii etc etc la superlativ prin toata fiinta mea... Stiu mereu ca daca pot mai mult nu ma impiedica nimeni... si sa nu ma implic mai mult in ceva e doar o pierdere de timp si o pierdere a fericirii pe care ti-o aduce acel ceva...
Era scris pe o cruce: " Am muncit pe acest pamant Pentru o cruce si un mormant"
Ce-mi plac oamenii care se lupta in viata pentru cariera, saracii de ei... In sfarsit, eu nu ma lupt pentru nimic. Ce o fi o fi.
Cred ca scopul suprem in viata e de a trai sau de a incerca sa traiesti cat mai frumos, iar cand te vei stinge sa n-ai regrete.
Uite o poezie superba :
Plangand tu te-ai nascut
pe-aceasta lume
Iar cei ce te-asteptau
te asteptau razand...
Traieste-ti viata astfel,
atunci cand te vei stinge
Razand sa-i parasesti
pe cei ce te vor plange!"
Pai.eu is un baiat care are multe defecte pe care vrea sa le remedieze scopul suprem in viata cred ca este sa te accepti pe tine assa cum esti si sa te cunosti descoperindu'te constant pana cand ajungi la acea impacare cu tine insuti cred ca este fericirea pura care e imposibil de atins in totalitate. dar cred ca poate fi dobandita partial cu ajutorul unei/unor persoane care sa te sprijine oricand...sa am o sotie frumoasa care sa ma iubeasca sh niste copii care sa ma faca fericit implinit.sa simt atunci cand o strang in brate ca ea e aleasa bineinteles persoana potrivita e greu de gasit trebuie sa ai sh un pic de noroc.si nu in ultimul rand sa fiu la un loc de munca potrivit pentru mine
Sa incerci sa eviti viicile si ispitele obsedante(, fixismele, obsesiile toate avand legatura cu sexul) si sa demonstrezi ca esti ALTFEL, luptator nu inseamna sa te lupti cu boala ci sa te lupti cu tine insusi, sa renunti la lucrurile normale si sa incerci sa faci lucruri deosebite.
In viata nu conteaza ce ai realizat si cum te simti. De multe ori in viata ca sa te realizezi mai ales in cariera pe langa experienta si cunostinte in domeniu trebuie sa dai din coate, sa fii pervers lucru de care mie nu-mi sta in fire. Important in viata nu este sa te realizezi in cariera ci sa supravietuiesti, sa treci peste obstacole, sa traiesti viata asa cum este ea, sa te bucuri de ea, sa te bucuri chiar si de un peisaj frumos, de familie, de prietenii buni, de un loc frumos pe care l-ai vizitat, de animale, de oamenii buni din jurul tau si sa incerci sa iei partea buna a vietii. Sunt atatea lucruri frumoase in viata trebuie doar sa le observam. Foarte important in viata este sa vrei sa inveti si sa cunosti lumea.
In viata nu conteaza ce ai realizat si cum te simti. De multe ori in viata ca sa te realizezi mai ales in cariera pe langa experienta si cunostinte in domeniu trebuie sa dai din coate, sa fii pervers lucru de care mie nu-mi sta in fire. Important in viata nu este sa te realizezi in cariera ci sa supravietuiesti, sa treci peste obstacole, sa traiesti viata asa cum este ea, sa te bucuri de ea, sa te bucuri chiar si de un peisaj frumos, de familie, de prietenii buni, de un loc frumos pe care l-ai vizitat, de animale, de oamenii buni din jurul tau si sa incerci sa iei partea buna a vietii. Sunt atatea lucruri frumoase in viata trebuie doar sa le observam. Foarte important in viata este sa vrei sa inveti si sa cunosti lumea.
Eu cred ca toti avem un anumit scop acela de a ne realiza, a deveni cineva in viata a trai modest, si de a te bucura din plin ca traiesti...viata trebiue pretuita
beausingurlamasamea întreabă: