| Duster a întrebat:

Care credeti ca e varsta ideala, pentru a scapa de virginitate? ma refer in cazul baietilor.Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| kiss1 a răspuns:

Eu zic ca virsta ideala este atunci cind crezi ca esti pregatit, adica atit mintal cit si fizic.La fete este cu totul si cu totul altceva, adica ele sunt mai sensibile, mai firave, si de asta ar fi potrivit sa isi inceapa viata sexuala la o virsta cit mai inaintata, la baieti insa, nu! O poti face cind te simti tu bine si cant gasesti adevarata dragoste, caci si asta este destul de important!
Sper ca tiam putut fi de ajutor!
O zi buna in continuare!

14 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Varsta ideala e cam 17 la baieti si 18 la fete. Dar nu prea inteleg termenul tau. Virginitatea nu e o rusine. Nu poti sa spui nici ca e mandrie. Depinde de fiecare in parte. Fiecare are sansa lui si fiecare are motivul oportun la o anumita varsta.

| Vizitiul a răspuns:

Nu exista varsta ideala, ci moment oportun!
Pentru putin.

| elyssa20 a răspuns:

Momentul nu ti-l alegi...vine singur cand nici nu te gandesti.bafta.

| GdX a răspuns:

Varsta ideala? Cati ani ai maica? Oricum de la 17 ani in sus, poti si la 30laughing stii cum e filmul Virgin la 40.

| carmin a răspuns:

17 ani pentru baieti si 18 pentru fete

| iubi_duby75 a răspuns:

La ce te referi prin teremenu " a scapa"?
virginitatea este cel mai pur lucru din viata unui adolescent
daca "scapi" de ea numaie esti la fel cum ai fostwinking
si apropo. nu este un lucru atat de groaznic in cat trebuie neaparat sa scapi de elwinking. daca un baiat te intreaba. mai esti virgina? si u ii raspunzi da. cresc sansele sa te iubeasca mai mult spre deosebire cand spui ca numai esti... el o sa creada esti o oarecare.
deci ai grija de virginitatea ta. si ai grija in grija cui o lasi :p
doar daca te simti pregatita sau simti multa iubire pentru acea persoana...si nu sunt reguli anume de a scapa de ea. fiecare scapa cand se simte pregatit.

| divinuu a răspuns:

La baieti. 15 cred

| alexandru_4652 a răspuns:

15 ani. un baiat normal. 15 jumtate...

| kennyisdead a răspuns:

Nu exista varsta potrivita. exista doar trei ingrediente: el, fata si momentulhappy

| Laimy a răspuns:

15 ani. depinde si de baiat. Daca e un tocilar pe la 18 ani, daca e un baiat amuzant, are toate plusurile, atunci cam pe la 15, 16...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca e o varsta ideala.
Fiecare cand simte, poate si reuseste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este exact ca si pretul unui produs.pretul produsului este acel pret cu care se vinde nu exista o varsta. dar dupa parerea mea pana la 26 de ani daca nu iti incepi viata sexuala e grav.pentru ca nu sti ce e frumos

| Duster explică:

Da, dar e sunt baiat, si cineva zice acolo ca sunt fata... Oricum multumesc pentru raspunsuri.

| The best!! a răspuns:

Pentru baieti parerea mea este ca ar trebui sa-si inceapa viata sexuala de la varsta de 16 ani...este o perioada cand sunt dezvoltati mintallaughing