| Ovi55 a întrebat:

Care credeți că este durata ideală a unui act sexual? Câte minute ar trebui să dureze un raport intim între un bărbat și o femeie?

10 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu stim dar te anuntam repedelaughing

| Violleta2022 a răspuns:

Morosane, iar bati campii cu alte intrebari ciudate?

la anisorii tai iesi afara si bate mingea cu copilasii si nu mai intreba ceva ce nu afce sens pentru tine!

| Ovi55 explică (pentru Violleta2022):

Ce-ai, măiiii, nebuno?
Ps: Violeto, mai lasă-te de vibratoare, că o să intri și mai rău în depresie.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Ovi55):

Iesi afara la joaca cu copii, in loc sa petreci timpul pe forum intreband aiureli.
Bucure-te de vacanta, de soare, de un fotbal cu copii ca acum trece vara si se duce naibii vacanta.

| Ovi55 explică (pentru Violleta2022):

Învață, mai întâi de toate, să scrii corect și să vorbești corect limba română...
Ps Substantivele de genul masculin, care se termină, la nominativ și acuzativ singular, nearticulat în -iu, precum și substantivul ^copil^ se scriu, la plural, nearticulat cu doi -i, iar la forma articulată, cu trei-i.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Până are ea orgasm.

| anonimuIl a răspuns:

Pentru 4 - 5 orgasme făcute femeii - 50 minute - 1 oră cu relaxare ușoară după fiecare orgasm al femeii.

Când vrea femeia sex așa o întrebi ce îți dă după sex sau ce îți cumpără din oraș după sex.

Dacă nu îți dă nimic îi faci 2 orgasme în 15 - 20 de minute.

Dacă nu ai chef de sex, în vreo 10 minute i-ai făcut 1 orgasm și gata sexul în ziua aia.

Deci - sexul durează mult ca să te alegi cu ceva după sex sau puțin dacă nu ai chef de sex.

Femeia nu rămâne nesatisfăcută.

| Danny28 a răspuns:

Ii cade daca e sa o faca cu ea. Devine impotent.

| LonelyGuy07 a răspuns (pentru Danny28):

Ea si cu anca aia de ne zice ca tacso s-a insurat virgin la 35 de ani si ca nu stiu ce laughing sau cum o cheama pe dansa, de asta nu pot sa ma las eu de site-ul asta e prea smecher

| Anonimalex6996 a răspuns:

Salut. Nu neapărat timpul contează. Important este sa va simțiți amândoi bine și dacă se poate sa aibă și ea orgasm este perfect. Eu zic ca între 5-15 minute este foarte bine, cu un preludiu lung de inca 10 minute minim, este super. Acum uneori e bine sa faci câte o partida de o ora în care sa intarzii ejacularea, dar aia mai ocazional