Morosane, iar bati campii cu alte intrebari ciudate?
la anisorii tai iesi afara si bate mingea cu copilasii si nu mai intreba ceva ce nu afce sens pentru tine!
Ce-ai, măiiii, nebuno?
Ps: Violeto, mai lasă-te de vibratoare, că o să intri și mai rău în depresie.
Iesi afara la joaca cu copii, in loc sa petreci timpul pe forum intreband aiureli.
Bucure-te de vacanta, de soare, de un fotbal cu copii ca acum trece vara si se duce naibii vacanta.
Învață, mai întâi de toate, să scrii corect și să vorbești corect limba română...
Ps Substantivele de genul masculin, care se termină, la nominativ și acuzativ singular, nearticulat în -iu, precum și substantivul ^copil^ se scriu, la plural, nearticulat cu doi -i, iar la forma articulată, cu trei-i.
Pentru 4 - 5 orgasme făcute femeii - 50 minute - 1 oră cu relaxare ușoară după fiecare orgasm al femeii.
Când vrea femeia sex așa o întrebi ce îți dă după sex sau ce îți cumpără din oraș după sex.
Dacă nu îți dă nimic îi faci 2 orgasme în 15 - 20 de minute.
Dacă nu ai chef de sex, în vreo 10 minute i-ai făcut 1 orgasm și gata sexul în ziua aia.
Deci - sexul durează mult ca să te alegi cu ceva după sex sau puțin dacă nu ai chef de sex.
Femeia nu rămâne nesatisfăcută.
Ea si cu anca aia de ne zice ca tacso s-a insurat virgin la 35 de ani si ca nu stiu ce sau cum o cheama pe dansa, de asta nu pot sa ma las eu de site-ul asta e prea smecher
Salut. Nu neapărat timpul contează. Important este sa va simțiți amândoi bine și dacă se poate sa aibă și ea orgasm este perfect. Eu zic ca între 5-15 minute este foarte bine, cu un preludiu lung de inca 10 minute minim, este super. Acum uneori e bine sa faci câte o partida de o ora în care sa intarzii ejacularea, dar aia mai ocazional
Confuzul9din10 întreabă:
irinuta1113 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: