| Rianana a întrebat:

Care credeti ca este mai buna Inna sau Alexandra Stan vreau multe pareri mersi (scuze de categorie) kiss

Răspuns Câştigător
| aleexuţ a răspuns:

Alexandra Stan

9 răspunsuri:
| Đϋffγ a răspuns:

Alexandra Stan love strucklove struck, Inna e o prefacuta ( parerea mea :d )

| DeeaMarry a răspuns:

E ca si cum ai intreba pe cine preferi dintre Justin Bieber si Justin Bieber straight face
Cand aud 'Inna' sau 'Alexandra Stan' fac alergie...

| love9dubstep a răspuns:

Sincer, nu ascult nici Inna nici Alexandra Stan. Majoritatea persoanelor o critica pe Inna... Adevarul e ca am auzit-o live in garaj la europa fm si nu mi-a placut! Pe Alexandra Stan, in schimb nu am auzit-o live. Daca ar trebui insa sa aleg dupa piese, probabil as alege Alexandra Stan ( POATE ca daca as auzio live nu as avea aceeasi opinie )...parerea mea! big grin Inna intr-adevar ca a facut cunoscuta Romania dar si Alexandra a ajuns departe! :*

| Anonimanonimus677 a răspuns:

Eu una nu prea stiu multe lucruri despre Alexandra Stan deci eu zic ca Inna e cea mai tarewinking

| Anonimanonimus677 a răspuns:

Eu una nu prea stiu multe lucruri despre Alexandra Stan deci eu zic ca Inna e cea mai tare!

| biancutza99 a răspuns:

Inna e mai frumoasa si are un aer care te face sa te simti bine cand o auzi cantand

| mickeye a răspuns:

Copii,voi trebuie să înțelegeți că INNA și ALEXANDRA STAN nu sunt cântărețe..pentru că apar dezbrăcate pe scenă nu înseamnă că sunt vedete.
Inna nici măcar nu știe limba engleză, dar cântă în engleză..De ce ascultați asemenea porcării, nu înțeleg..sunt mii de melodii frumoase,muzica nu înseamnă doar SUN IS UP și MILLI-MILLION.Să fim serioși.
Mai bine ADELE, RIHANNA, LADY GAGA, KATY PERRY, KESHA..Astea au melodii mai frumoase, totuși.

| pampam8 a răspuns:

Pai,amandoua sunt frumoase si talentate. Si canta destul de bine. Dar eu as alege-o pe Inna.