| iasminhappypills a întrebat:

Care credeti ca este motivul pentru care din ce in ce mai multe femei, la varste foarte fragede "practica" prostitutia, desi aceasta este pedespsita de lege? Sunteti pro sau contra ei? Si ce va ganditi atunci cand mergeti pe strada si involuntar vedeti cate o femeie ce isi asteapta clientul? Dau fundoi pentru cel mai bun raspuns >big grin

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai motivul ar fi statutul financiar. Ar fi imposibil sa spun ca sunt pros au contra ei, din moment ce si prostituia, chiar daca nu e legalizata, este un mijloc de a scoate bani, insa femeile isi distrug vietile astfel. Ma gandesc la faptul ca acea femeie are o viata distrusa.

3 răspunsuri:
| MititiCa a răspuns:

. eu sunt pro. nu as practica eu de asta sunt convinsa. dar daca alte persoane doresc cel mai josnic lucru de la viata asta, atunci au dreptul sa o faca.
iar referitor la lege, ea o interzice (in scris ) dar hai sa fim seriosi, cate prostituate exista in Romania. mai bine nici sa nu ne gandimlaughing.
cand vad "acele femei" pe str sincer nu`mi place, dar nu sunt nimeni ca sa jignesc. pana la urma sunt fiinte umane si ele. nu ma deranjeaza ele ca si persoana ci meseria care o practica. (nu as avea nimic impotriva unei prietenii cu asa zisele "prostituate")

cred ca sunt intre ele si care sunt scarbite de ele insele, si carora le pare rau ca s`au apucat de meseria asta, dar hais a fim sinceri, aceste femei traiesc in luxwinking. si sunt momente cand castiga in 1 luna cat alti oameni in 5 luni.tongue.

cam asta e parerea meabig grin

| clauclau_6191 a răspuns:

Motivul :saracia,, dupa un timp devine o meserie "cea mai veche"ar trebui legalizata ...pe strada sunt cele mai nasoale ...nu ai cum sa te uiti la ele laughing),"pe mine ma sperie fetele dupa strada" aaaaaaaaaaaaaaa never ever asa ceva

| petrovici2002 a răspuns:

In general prostitutia este practicata din dv. motive, bani, razbunare, placere sau pur si siplu din fronda.Se practica de cand lumea se va practica dar daca este tinuta sub control este f.bine.Nupoti sa recomanzi practicarea ei, dar nici nu poti condamna pe cine practica.