Nu e nici o psihologie, se simt atrasi dupa aia de altcineva si in acelasi timp sta si cu actualul, e in natura umana de multe ori, nu suntem monogami.
Si femeile si barbatii sunt la fel.
Da, dar din moment ce cam nimeni nu este de acord sa fie inselat, consideri ca este o chestie corecta? E vorba ca poti sa afectezi emotional un om.
Eu ce ziceam pe topicul Patriciei? Suntem cam rai din natura noastra majoritatea, il doare pe ala in pix ca celalalt e afectat emotional.
Natura, viata nu a fost niciodata corecta.
Asta este. Cum am zis si acolo (zic si aici ca acolo poate nu ai vazut), cine era bun nu supravietuia, asa ca s-au f astia rai si asa sunt majoritatea rai in lume.
Nu e corect dar astia suntem, unii cand sunt atrasi de sau si de altcineva joaca la doua capete.
Dar daca joaca doar sexual si emotional e doar la ala de acasa, ar fi okey sa zicem.
Ca pana la urma ce are f cu dragostea si altele? Real nu prea are, ca poti f fara emotional, si poti avea emotional fara f.
Deci psihologia e aia naturala, avem tenta la nivel inconstient sa schimbam partenerii mai ales barbatii, desi si ei tot cu femei o fac, deci si femeile is cam la fel.
La barbati este asa ca sa f cat mai multe, asta e chemarea naturii, asta e.
Iar femeia cauta inconstient barbatul cel mai alfa, si cum vede pe unu mai asa, cum sare la ala cu totul chiar daca-l tine de prost pe ala acasa.
Asta se întâmplă mai ales cu bărbații (dar și cu femeile uneori) care se grăbesc să intre într-o relație de foarte tineri, înainte să-și satisfacă toate curiozitățile și toate fanteziile.
Știu că sună aiurea, dar așa se întâmplă ca adevărul să sune aiurea.
Nu intra într-o relație atât timp cât încă te mănâncă și cât încă mai ai întrebări/curiozități.
Dacă îți satisfaci toate curiozitățile și toate tâmpeniile care îți trec prin cap până pe la 25-27ani fără să te "parchezi" în vreo relație, ai toate șansele ca atunci când vei fi cu persoana pe care o consideri jumătatea ta, sau cu care te vei căsătorii, să fi un om corect și să nu o înșeli niciodată.
Altfel, vei fi mereu ros de curiozitatea să știi cum e și cu altcineva, să știi cum e și chestia aia sau ailaltă. Și ai toate șansele să calci strâmb.
Sunt de acord cu tine. Cred ca stii ca sunt destui care pana cand au ajuns la facultate nu au avut activitate sexuala, crezi ca ei se pot parca tot la aceeasi varsta sau mai tarziu?
Chiar dacă îți vei începe viața sexuală mai târziu, tot va fi nevoie de acei 5 - 6 ani de experiențe până vei ajunge la acea saturație care să-ți ofere posibilitatea să judeci cu un creier neîmbibat în testosteron.
Fiindcă se poate întâmpla sa te atragă doua persoane. Fiecare sa ți ofere emoții diferite. Fiindcă nu cred în fidelatitate sau nu o considera importanta.
Atat la fete cat si la baieti inselatul consta in gasirea unui partener care sa te satisfaca mai bine sexual decat persoana cu care esti cuplata.
De ce ai sta cu cineva 1 an si cat poti tu de fapt, si in timpul asta l-ai insela cand ai ocazia? Este un caz pe care il cunosc.
Probabil sta cu acea persoana deoarece acel cineva are o situatie financiara buna sau un status social bun si momentan nu isi permite sa se debaraseze de el/ea.
Dar la un moment dat se va desparti de persoana respectiva.
E femeie si tipul nu are niciun statut in societate, mi se pare inexplicabil.
Eu sunt de părere ca fetele inseala mai mult. Din moment ce te pui cu o persoana, trebuie sa simți ceva incredibil de la bun început. O iubire profunda, fantastica, nemaiîntâlnita. Dar vezi.e pacat sa nu fie aceleași simțuri și unu sa simtă mai mult decât celalat. Ia vezi. poate te inseala de mult timp dar nu știi tu asta. Poate de la început chiar, se întâmplă și de astea.
Important e sa nu fim asa naivi și sa iertam persoanele care ne inseala. A făcut-o prima data? O poate face și a doua oara. Și a treia, a patra oara, pana te omoară psihic.
Ca și concluzie, e bine sa îți antrenezi mintea sa fie respingătoare și sa fie mai deșteaptă din punct de vedere al acțiunilor pe care le percepe de la persoana aia. Pana la urma, după fiecare experienta, trebuie sa învățăm ceva, sa ne dea de gândit