Domnule Ray, daca asta ati inteles dumneavoastra atunci asa este, doar dumneavoastra stiti mai bine decat mine ceea ce am vrut sa spun, oricum sunt problemele dumneavostra.
Eu am vrut sa dau o mana de ajutor, data viitoare imi voi aminti, ca dumneavostra adresati intrebari pe acest site, doar din plictiseala si curiozitate, dupa cum ati spus dumneavoastra, domnule Ray.
Crezi ca este atat de proasta femeia, incat sa o prostesti tu sa faca sex si ea e nevinovata, iar tu esti marele rau?
Asa te prostesc si pe tine femeile, ca vor reletie si casnicie, crezi ca ele nu vor aventuri, in care sa tremure de placere, doar si tinandu-l de mana pe acela?
Eu vad seductia altfel decat dumneavostra.
Ea trebuie sa faca datoria de femeie curat si mancare, ingrijirea celui mic. Dar daca ar fi asa nu ai pretentia ca sa mai mearga la munca si tu sa nu faci nimic in casa doar la munca si ea la munca + sarcinile casei nu e corect. Asta e visul romanului ca femeia sa faca de toate in casa ceea ce nu e fair stii? Tu cu ea faceti tot in masura egala altfel nu merita sa te legi daca nu iti place sa faci multe chestii in casa si sa ai libertatea ta ca sa te simti bine.
Rolul femeii intr-o relatie este sa-l iubeasca pe barbatul ei si rolul barbatului sa isi iubeasca femeia, din relatiile dintre barbat si femeie e adevarat se nasc copii
PS: intemeietorul crestinismului nu a fost Sfantul Pavel, a fost Hristos
Rolul femeii este să enerveze bărbații.Să-i ducă în pragul disperării, la suicid, dacă e posibil.
Vom fi mântuite, conform lui Pavel, născând copii.De aia unele încearcă şi la 70 ani să plămădească.
Alex întreabă: