| RAY a întrebat:

Care credeti ca este rolul femei intr-o relatie? Este eronat ceea ce credea Pavel, stiu ca nu e religie aici dar majoritatea romancelor sunt crestine.

Conform lui Pavel, fondatorul crestinismului, rolul femeii este sa nasca copii, actiune prin care va dobandi si mantuirea

51 răspunsuri:
| RAY explică (pentru AlMaDi):

Daca tu consideri fetele curve care fac sex din vorbe e treaba ta

| AlMaDi a răspuns (pentru RAY):

Asta am spus eu?

| Plato a răspuns (pentru AlMaDi):

Cand consideri ca singurul lucru pentru care poti fii apreciata de un barbat e aspectul si organele genitale, te poti include la obiecte.

| Plato a răspuns (pentru RAY):

De unde stii ca nu esti un barbat frumos? Pentru cine nu esti?

| Drimmero a răspuns (pentru AlMaDi):

Esti prea respectuoasa pentru un site...aici nu toti sunt hodorogi sau babete, majoritatea sunt tinerei.

Da,ai spus sa invat arta seductiei apoi sa pacalesc fetele si sa fac sex cu ele

| AlMaDi a răspuns (pentru Drimmero):

Respectul pe care il afisez, imi defineste mie caracterul, ei pot sa se manifeste cum doresc ei.
Nu trebuie sa fiu hodorogi sau babete, pentru a stii ce este acela respectul.

| AlMaDi a răspuns (pentru Plato):

Domnule Plato, am luat in considerare cele spuse de dumneavoastra.

| Drimmero a răspuns (pentru AlMaDi):

Pot sa-ti zic ca o iei prea in serios, apreciez ca mai exista si oameni care dau respect, dar respectul se castiga, nu poti sa oferi tuturor.

| RAY explică (pentru Plato):

Stiu ca nu sunt ca stiu ce inseamna barbat frumos, acum nu ma lua cu sufletul conteaza

| AlMaDi a răspuns (pentru Drimmero):

Apreciez sfatul.
Dar daca fiecare din noi asteapta ca celalat sa ii acorde respect, si celalalt asteapta sa fie el cel respectat, nimeni nu o sa se mai respecte.
Inteleg ceea ce incerci sa imi spui, dar eu consider, in momentul de fata, ca este o decizie inteleapta de a apala micile neintelegeri.

Domnule Ray, daca asta ati inteles dumneavoastra atunci asa este, doar dumneavoastra stiti mai bine decat mine ceea ce am vrut sa spun, oricum sunt problemele dumneavostra.
Eu am vrut sa dau o mana de ajutor, data viitoare imi voi aminti, ca dumneavostra adresati intrebari pe acest site, doar din plictiseala si curiozitate, dupa cum ati spus dumneavoastra, domnule Ray.

Si tu care imi spui sa invat cum sa fraieresc fete pentru sex

Eu vream doar sa vad cum ganditi atat

Crezi ca este atat de proasta femeia, incat sa o prostesti tu sa faca sex si ea e nevinovata, iar tu esti marele rau?
Asa te prostesc si pe tine femeile, ca vor reletie si casnicie, crezi ca ele nu vor aventuri, in care sa tremure de placere, doar si tinandu-l de mana pe acela?
Eu vad seductia altfel decat dumneavostra.

Poate data viitoare aveti grija cum va exprimati, si de altfel puteti intrebari daca vrei sa stiti cum gandim, nu trageti dumneavoastra deja concluzile.
Am mai spus si ma voi repeta, aveti grija cum aruncati cu vorbele.

Crezi ca este atat de proasta femeia, incat sa o prostesti tu sa faca sex si ea e nevinovata, iar tu esti marele rau?

din contra eu am spus ca nu poti sa reusesti asa ceva, tu ai afirmat ca prin seductie poti asa ceva

| Plato a răspuns (pentru RAY):

Ai ales un specimen foarte prost pentru a studia sexul opus. Ai dat de ultima speță, iar rezultatele vor fi pe masura.
In alta ordine de idei, lumea te vede asa cum te vezi tu. Daca tu ai in cap ideea prosteasca cum ca ai fi urat, vei inspira aceasta gandire si celorlalti.

| mgtow a răspuns:

Ea trebuie sa faca datoria de femeie curat si mancare, ingrijirea celui mic. Dar daca ar fi asa nu ai pretentia ca sa mai mearga la munca si tu sa nu faci nimic in casa doar la munca si ea la munca + sarcinile casei nu e corect. Asta e visul romanului ca femeia sa faca de toate in casa ceea ce nu e fair stii? Tu cu ea faceti tot in masura egala altfel nu merita sa te legi daca nu iti place sa faci multe chestii in casa si sa ai libertatea ta ca sa te simti bine.

| Hutzy95 a răspuns:

Rolul femeii intr-o relatie este sa-l iubeasca pe barbatul ei si rolul barbatului sa isi iubeasca femeia, din relatiile dintre barbat si femeie e adevarat se nasc copii
PS: intemeietorul crestinismului nu a fost Sfantul Pavel, a fost Hristos

| EcceHomo a răspuns:

Rolul femeii este să enerveze bărbații.Să-i ducă în pragul disperării, la suicid, dacă e posibil.
Vom fi mântuite, conform lui Pavel, născând copii.De aia unele încearcă şi la 70 ani să plămădească.happy

Întrebări similare