Varsta perfecta pentru a avea un iubit este de la liceu in colo...iar pentru viata sexuala nu stiu dar uite un sfat: Daca incepi viata sexuala in timpul adolescentei sotul tau te va vedea dezvirginata si va zice ca poate toata viata ta ai fost o curva asa ca nu prea recomand viata sexuala inaintea casatoriei asta cred eu. poti sa imi dai si mie funda te rogggg
Varsta care este perfecta sa-ti faci iubit este atunci cand te indragostesti.iar cea sexuala pe la 23 25 de ani sau poate mai devreme.
Depinde...Daca iti plac preotii (popii) poti sa iti incepi viata sexuala si la 10-12 ani
Pentru a avea un iubit nu exista o varsta anume, dragostea nu te intreaba cand vine, in schimb la viata sexuala eu as zice sa fie minim 16 ani, peste 16 ar fi ok.
Eu zic sa incepi sa-ti faci o iubita la 14 ani si sa incepi viata sexuala pe la 15-16 ani ; D
La 16 ani un iubit/a viata sexuala dupa casatorie pentru ca vitoril tau sot te va considera o carpa si zdreanta fara eaxgerare...sunt cazuri destule
Pentru a incepe viata sex, trebuie sa fi matur din pct de vedere fixik; deci peste 18, sau 18; iar sa ai un iubit, nu stiu, 14-15 ani, ca at esti mai mare un pic dar te sfatuiesc ca daca ai un iubit, sa nu neglijezi scoala
multa bafta
Pentru o relatie de la 15 ani in sus, asta daca iti doresti o relatie stabila si frumoasa ca prima experienta. Si pentru inceperea vietii sexuale la baieti e ok si de la 13-14 ani, ei nu prea am vazut sa ramana cu traume sau ceva, la fete 16-17 ani pentru ca ele se implica nu numai fizic, ci si sentimental, majoritatea, o sa gasesti, si la 12 ani fetite, ca altfel nu se pot numi, care au avut 4-5 parteneri sexuali.
ZUzulikii întreabă:
andreea_4134 întreabă:
anonim_4396 întreabă: