anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care credeti ca este varstasta ideala pentru a avea prieten/prietena? Ati putea sa'mi spuneti cand vi s-a intamplat voua si cum a fost?

5 răspunsuri:
| DeeaMarry a răspuns:

Eu am avut primul prieten la aproape 13 ani. Cred ca momentul ideal pentru a avea prieten este atunci cand simti ca te-ai indragostit, chiar daca mai tarziu iti vei da seama ca era doar o joaca de copii happy

| roxynutza a răspuns:

Dragostea nu are varsta! stiu ca pare ciudat dar assa este tongue hmmmm aveam 14 ani.a inceput lapte si miere, dar sfarsituu a fost neplacut (majoritatea sunt asa) poate nu a fost iubire adevarata tongue(adica sigur nu a fost, nu din partea lui)

| Gumitzza5 a răspuns:

Pai dupa experientele mele cel mai bine ar fi sa ai prieten la 20 in sus pentru ca pana atunci sa nu-ti faci griji, probleme sa nu suferi. Eu am avut primul prieten in clasa 5 la 12 ani si primul sarut l-am primit la 13. big grin. Dar o sa ti se intample poate sa te indragostesti si atunci no sa iti fie bine.pentru ca o sa suferi.sad

| RonyJey a răspuns:

Nu conteaza varsta, conteaza doar sa fii suficient de matur incat sa poti avea o relatie serioasa, si sa ai curajul sa iubesti indiferent daca vei fi ranit sau nu. Pentru ca doar o persoana care iubeste se poate mandri ca a trecut prin viata. Iar asta se poate simti de la o varsta foarte mica pana la moarte.

| CelAnonim a răspuns:

La sub 18 ani nu exista iubire adevarata =), si prima data o sa ai pe la 14 ani si o sa mai ai multe pe viitor.