anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care credeți că poate să fie cel mai penibil lucru care să ți se întâmple la școală? Eu cred că cel mai penibil lucru este să ai o erecție în fața clasei, când te scoate la tablă. Norocul meu că am avut mereu profesoare 40+ ani care nu mă atrăgeau fizic.

Răspuns Câştigător
| wildthing a răspuns:

Asta nu-i mare lucru...se poate si mai rau.winking
Pe vremea mea, in clasa a 12-a toti baietii erau obligati sa mearga la recrutare (militara). Acolo, printre altele, eram toti dezbracati in cooru' gol si bagati intr-o sala unde eram examinati de catre o comisie. Ei bine, se spune ca aproape de fiecare data, aveau grija ca in acea comisie sa fie cel putin o bunaciune (o femeie tanara si frumoasa). Astfel, nu de putine ori se intampla ca vreunuia mai putin timorat, sa i se ridice catargul.winking
Cand se intampla asta, i se dadea paharul cu apa care era pe masa si i se spunea sa-si "aranjeze tinuta". happy
Am auzit ca intr-un asemenea moment, cel in cauza, a luat paharul si l-a baut. rolling on the floor

| vlllaaddd a răspuns (pentru wildthing):

Boss, tu te-ai uitat la video asta de spui povestea cu paharul laughing

https://youtu.be/kCbtC4k5BfM?si=0-BfIzyuGkxJ9BlC

| andrey69 a răspuns (pentru wildthing):

Si acum vre o 3 ani cam la fel erau medicalele, la gramada in cabinet cu doamna doctor, in curul gol, te palpa putin dar nu era mare scofala happy

12 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Nota 10

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca ai purta chiloti la scoala nu ti se vede nica.

| mihai69 a răspuns (pentru suntserios):

Probabil omul e în Scoția...

| suntserios a răspuns (pentru mihai69):

Acolo e simplu, dai vina pe cimpoi

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru suntserios):

O erectie se vede prin blugi

| suntserios a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Mna, la tine poate.

| mastadont a răspuns:

Nah, să vezi cum e când te prinde diriga că o ciocănești pe una în baie... Și nici să termin n-am apucat aia-i problema laughing

| LordCristobal a răspuns:

La cat de stresat eram la scoala numai la erectii nu imi statea gandul.
Cel mai penibil lucru ar fi sa iti curga din nas si sa nu ai servetel sa te stergi.S-a intamplat la un coleg de clasa a sasea.

| ALM2000RO a răspuns:

Să fii prins în baie de prof sau de diriginte/ă făcând sex cu o colegă sau să fiți prinși în momentul în care una ți-ar face oral în baie! laughing)

| vlllaaddd a răspuns:

Ce spun ei pe aici nu e nimic, sa vezi cand faci pe tine treaba mare in clasa a 4-a