anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care credeţi că sunt semnele care indică sfârşitul unei relaţii?

Răspuns Câştigător
| ella_6166 a răspuns:

In primul rand o sa va raciti,o sa comunicati din ce in ce mai putin, nu o sa va mai sarutati asa des, nu ve-ti mai face dragoste, nu o sa mai fiti asa rabdatori, intelegatori unul cu celalalt.

8 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Lipsa de comunicare, de intimitate, de incredere. Nu-i mai face placere sa petreaca timpul cu tine, comportament ciudat, nepasare.

| RAY a răspuns:

1 lipsa interesului este prapastia care ne spune ca nu mai are rost
dar pentru ca gandim putem face sa ne iubim din nou
- activitati impreuna dese
- sex des
- comunicarea desa
mai multe lucruri, poti readuce iubirea folosesti cei 100 de miliarde de neuroni ori 100 de miliarde de conexiuni fa un calcul

| corbulalbrosu a răspuns:

Plictiseala evidenta nemascata, afisata prin comportamentul de zi cu zi.

| Emilian65 a răspuns:

Gelozia si lipsa de comunicare, sunt doua din multele semne care indica sfarsitul unei relatii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cand nu mai sunt subiecte de discutie, orice subiect de discutie. Orice topic daca vrei.Cand mergi pe strada si ea nu zice nimic, si tu nu spui nimic, sau daca spui ceva ea zice ceva gen:Mda, aha, da bine...e clar sa stii ca se apropie sfarsitul relatiei.Sau cand o intrebi ceva si primesti raspunsuri neclare sau nu primesti deloc raspuns inapoi, atunci sa stii ca este neinteresata si nepasatoare si se apropie sfarsitul.

| Neuronul a răspuns (pentru anonim_4396):

Am oferit fundă răspunsului care mi-a fost cel mai folositor, dar am dat fiecăruia un vot pozitiv pentru timpul pierdut şi intenţia de a mă ajuta.
Mulţumesc! happy

| Livelord a răspuns:

Va certati din ce in ce mai des
Nu va mai faceti complimente
Prefera compania prietenilor si nu pe a ta
Nu te mai face sa te simti special(a).

| kristinne a răspuns:

Distantare, certuri dese, lipsa de interes, apoi BANG un motiv prostesc si la revedere.

Întrebări similare