Buna.sexul este doar pentru placere fizica, unde nu se implica sentimente. Dragoste faci cu persoana iubita, cand faci dragoste te implici nu doar fizic ci si emotional, o faci din iubire si cred ca e mult mai frumos sa faci dragoste decat sex.Sexul il faci doar sa te satisfaci, de exemplu cu persoane pe care nu le iubesti, este o simpla activitate, pe cand atunci cand faci dragoste e mult mai special si frumos, cand implici sentimente pure de iubire sta schimba totul, este o mare diferenta intre a face dragoste si a face sex, normal ar fi ca 2 cupluri sa faca mereu dragoste nu sex, nimic nu e mai frumos ca dragostea!
Sexul e sex, dragostea e dragoste. Sexul tine de fizic, dragostea de suflet. Problema e ca oricum tot la sex se ajunge. Dragostea platonica, pura e considerata invechita, nu mai e la moda cand si pustii de la gradinita se gandesc in felul lor la sex.
A face dragoste implica sex. a face dragoste înseamna interactiunea fizica si emotionala cu cineva la care tii. Excitarea si sexul sunt simple optiuni ale acestui lucru
Atunci cand faci dragoste pui si sentimente. Atunci cand faci sex e ceva asa. normal. Nimic special.
Dragostea implica sentimente, pasiune, e mai profund, implica contopirea sufletelor, mitul hermafroditului, pe cand sexul e o chestie de genul impingi-tragi-impingi-tragi, monoton, care nu implica decat placere de scurta durata, si pentru care poti sa-ti pierzi consideratia, respectul, valoarea.
Parerea mea este urmatoarea: si dragoste si sex poti face cu oricine, ce inseamna sa faci dragoste-inseamna ca atunci pana cand incepi actul in sine are loc mai intai preludiu, care dureaza ceva pana aveti contactul fizic. Ce inseamna sexul-pur si simplu te dezbraci si te apuci de treaba, nu mai lasi loc de preludiu/sarutari/cuvinte frumoase...
In primul rand, dragoste faci cu persoana pe care o iubesti si te iubeste.
sa faci dragoste, inseamna sa ai si preludiu, pe cand la sex, mai mult "intri in actiune", nu iti pasa daca partenera e bine "unsa"
parerea mea...
Deci... daca vreodata ai vazut un film XXX acolo e vb doar d sex...
In schimb ce in filme romantice.etc.cei 2 se iubesc.si nu mai conteaza restul...se implica ambele persoane emotional si fizic
Diferenta consta in numarul de litere.
Aaaaaaaa, da, si in prezenta sosetelor, ele fac cu adevarat diferenta, la sex nu are rost sa le dai jos.
Acum serios, sentimentele care va leaga si momentul in care hotarati sa aveti contact sexual. Uneori, chiar daca esti cu persoana iubita, nu ai chef sa faci dragoste (renunti la preludiu, nu mai esti asa tandru), ci ai chef de sex (iti vine sa smulgi hainele de pe el/ea) pur si simplu sa va bucurati de voi, puteti folosi chiar si jucarii sexuale, acestea fiind inutile daca vreti sa faceti dragoste.
Raspunsul meu poate fi util, inutil, stupid sau mai stiu eu cum, dar e sincer.
Mutubal întreabă: