anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care credeti voi ca e diferenta dintre dragoste si sex? happy

Răspuns Câştigător
| Azµre a răspuns:

Dragoste - Cadru romantic, vorbe frumoase, mângâieri, săruturi, mișcări lente, etc.
Sex - Treci fa capra ce mai stai...

Cu asta am explicat tot.

| Pitzipoanca a răspuns (pentru Azµre):

Nu am fost niciodata fana sexului incet, cu lumanarele, ca sa nu se vada ce mica o are si ce prost se misca. Si totusi, sunt intr-o relatie de 1 an si jumatate. Facem sex dur.
Deci NU, nu ai explicat nimic. laughing)

| Azµre a răspuns (pentru Pitzipoanca):

Nu toate femeile sunt ca tine. Fiecare femeie cu plăcerea ei. Dacă ție îți place dur e plăcerea ta. iar cu referire la cele mici cum zici, dacă ai fi avut parte de una mare nu ai mai fi făcut sex dur, altfel te-ar fi usturat și în cur...

Ce e drept. tongue. Totusi, eu ma refeream usor la altceva. Am crezut ca esti un inchistat din acela cu niste idei preconcepute duse la extrem. Si voiam sa te irit putin.hee hee. Mersi frumos de raspuns. O dupa-masa catifelata sa ai.

Meriți o înjuratură da te iert că ai fost sinceră laughing... îmi pare rău de răspuns da sunt foarte recalcitrant azi...

Same here. laughing. Lasa, vine seara, si ne trece. Sau, cel tarziu maine.

Mi-a trecut happy, poți vb pe privat cateva minute?

Ti-am dat mesaj.

și eu ție big grin e de la TPU încarcă greu

21 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Pitzipoanca a răspuns:

Niciuna.

| anonim_4396 explică (pentru Pitzipoanca):

Hai, nu mă-nnebuni, pitzi.

| Pitzipoanca a răspuns (pentru anonim_4396):

AI scris ca sa te afli in treaba? Esti inca virgin, nu? Sau ai avut maxim 1-2 experiente, terminate in 30 de secunde.

| dasdsad a răspuns:

Exact Azure...la dragoste simti iubirea ce va leaga, acel sentiment de dragoste datorita caruia o faceti si sunteti impreuna. La sex faci acolo sa te simti bine si atat.

| Azµre a răspuns (pentru dasdsad):

Mulțumesc. Oricum în ziua de azi s-a pierdut noțiunea de dragoste se confundă des cu sexul, de aceea multe femei nu au parte de orgasm și nici nu știu ce e ală, ele zic că au au da nici nu știu cum se manifestă. Păcat.

| ScapaMaDeEa a răspuns (pentru Azµre):

Se confundă deoarece nu mai există dragoste adevărată! Acum majoritatea fetelor sunt după bani, îşi vând trupul, iar băieţii, aluzie la subiect, după sex! (şi nu m-am referit la toţi).

| Azµre a răspuns (pentru ScapaMaDeEa):

Corect... asta e noua generație.

| ScapaMaDeEa a răspuns (pentru Azµre):

Nu ştiu eu cum a fost cea veche, însă ştiu sigur că limba română e denaturată acum, lumea lasă dragostea pentru nişte plăceri, cu persoane în care nu au încredere etc. Oricum întrebarea a fost pusă doar pentru părerile celorlalţi, răspunsul era uşor de gândit. Vă mulţumesc pentru păreri!

| perversaotvvv a răspuns:

Pai e o diferenta de la cer la pamant e drept ca tot contact sexual este dare sexul il faci cu cineva pentru care nu simti nimic si o faci doar de placere iar dragoste faci cu iubita\iubitul deci cu persoana iubita si pentru care simti ceva.