Ca ai fost tradat, dezamagit de persoana in care ai crezut, e normal ca te doare si suferi, barbati se sinucid de 3 ori mai des ca femeile in urma unei despartiti tot ei sufera si mai mult, daca gandesti rational nu poti iubi parerea mea, ratiunea nu implica sentimente sau emoti, omul find cea mai proasta fiinta crede in tot felul de aiureli, basme, povesti lacrimogene, daca studiem natura umana aflam ca toti suntem cam la fel atunci ce naiba asteptam de la alti? omul te va dezamagi mereu indiferent de sex ca asa e omul o fiinta emotionala care se lasa condusa de sentimente
Nu stiu, eu nu am suferit din dragoste, si nici nu as suferi pentru o persoana care m-a parasit. De aceea nu imi plac oamenii.
Nu stiu, dar iti spun ca eu una sufar foarte mult din dragoste in momentul asta, sufera poate pentru ca iubesc asa mult persoana aia incat nu si-o mai pot scoate din minte, dimineata le apare in minte, seara la fel, si tot asa, se obisnuiesc sa traiasca cu acea persoana in suflet. Si la mine e la fel.
Pai faptul ca ai pierdut o persoana minunata pe care o iubeai si te gandesti ca nu vei mai gasi pe nimeni la fel ca el.
Simti ca ti se rupe ceva din tine.
Plus ca sentimentul ala fain de dragoste actioneaza in creier precum un drog.
Deci ar fi ca atunci cand un dependent de droguri nu isi mai gaseste drogul sau si-a pierdut drogul ce-l facea fericit ...sau este la un centru d-ala pentru care trebuie' sa te lasi de droguri -nu mai stiu cum se nueste exact dar intelegi tu-.
Suferă pentru faptul că plac, dar nu sunt plăcuți la rândul lor de acea persoană, suferă din cauza dorului, dacă au o relație la distanță, pentru certurile din relație, pentru că sunt înșelați, pentru că relația s-a sfârșit, deși ei încă aveau sentimente. Cam din motivele astea se suferă.
Pentru ca nu se potrivesc. Daca ar fi facuti unul pentru altul, s-ar casatori. Asa ori el e un afemeiat, ori e o mica prostituata...