Eu sunt casatorita de 35 de ani, pot spune ca relatia s-a cimentat, am devenit un intreg, exista multa comunicare, respect reciproc, incredere, fidelitate, sinceritate si lucru esential, multa dragoste.
Depinde de fiecare cuplu! unii se inteleg bine, altii nu! am intalnit si cazuri cand un cuplu se intelegea f bine dar dupa ce s-au mutat impreuna se certau tot mai des pana s-au despartit
Eu am locuit 3 ani cu un fost prieten. Si 6 luni cu alt fost prieten.
Relatia se stabilizeaza mult dupa ce locuiesti cu o persoana. Pt ca, incepi sa privesti relatia mai serios. Nu mai sunteti fiecare la mama acasa si va intalniti cand si cand.
Cand incepeti sa locuiti impreuna, sunteti ca o familie, fara semnaturi!
Eu cand vorbesc despre fosta relatie de 3 ani, spun ca am fost ca si maritata 3 ani, nu ca a fost o simpla relatie.
3 ani in aceiasi casa, nu-s ca 3 ani fiecare la mama acasa.
Saaaaauu. daca nu va pricepeti sa gestionati o asemenea situatie, s-ar putea ca in scurt timo sa va saturati unul de celalalt, sa aveti parte de mai putin sex si sa va certati din orice tampenie. Depinde de intelepciunea voastra cum stiti sa va mentineti aprinse flacarile respectului si ale pasiunii
Eu de exemplu stau cu prietenul meu de un an si jumatate si ne intelegem mai bine ca niciodata.Ne certam foarte des pana sa ne mutam impreuna.Acum ne iubim foarte mult si deja ne-am facut planuri de viitor. Pot spune ca da, s-a schimbat relatia, dar in bine.
anonim_4396 întreabă: