Nu doar ca recunosc, ci o spun fara rezerve: imi place sa dau limbi in pasarica mai mult decat orice, mai mult decat sexul normal, mai mult decat sexul oral pe care mi l-ar face ea mie (pe care nici macar nu tin neaparat sa mi-l faca, ci il accept daca insista sa o faca ea, pentru placerea ei).
Recunoști că ești porc, și îți place. Sex este actul prin care ai venit pe lume, nu porco.
Prin ce sunt porc? Sexul s-a dezvoltat. Și sexul oral tot sex este.
Sexul nu s-a dezvoltat. Porcăria s-a dezvoltat. Hai. Sex cu o scândură (numai gaură să aibă), cu femeia de cauciuc de la sex shop, cu o capră, cu mama, cu sora, cu sora lui aia cu ceasul, oral și anal. Sexul cu cucurbeu, care e mândri, că așa e ei. Toate e sex. Doar, doar. Unele e de animal, de porc, de aceea se cheamă porco. Omenesc este acela prin care ai venit pe lume. Dar dacă ești animal, nu ai instrumentul mental cu care să faci diferența.
Iar dacă nu ai acest instrument care te face om, ce faci? Beneficiind de anonimitatea de pe TPU, că așa este numele tău pe TPU, compus din două, anonim și animal, spui ceea ce ești și îți place, așa cum te-ai dezvoltat tu sexual, ca animal, și provoci și pe alte animale ca tine, să se manifeste animalic aici, că pentru animale, tot aia e.
AnonimAlex, sunt sigur ca esti sufletul petrecerii, pe oriunde mergi.
Dar mai bine stai acasa. Offline.
Niciodată sa nu spui niciodată...
Le bagi la oamenii pe gât cu forță oralul tau scârbos -_- dacă ție îți pace s-o așa atunci fă-o da nu ne forța și pe noi sa face scârboșenia aia -_- oraliștilor scârboși dracu că-mi faceți nervi noobi dracu oraliști ați ajuns sa forțați oamenii sa facă asa ceva.
Si ce conteaza daca unul recunoaste sau nu, cand e vorba despre viata Intima a fiecaruia?
Normal ca toti am lins macar o ****
Recunosc și Dumnezeu mieste martor ca eu nu am făcut așa ceva niciodată. Dacă făceam spuneam direct pe față da nu am făcut așa ceva Niciodată pentrucă este scârbos -_- eu cu gura mănânc mâncare mănânc dulciuri beau suc beau apă vorbesc uneori da nu fac așa ceva este prea scârbos așa ceva.
Nu te pronunța ca este scârbos. Nu îți place ție. Dar este un lucru plăcut pentru multă lume
Pai cum sa nu fie scârbos? -_- cum sa zici ca este ceva plăcut asa ceva?
Ma amuzați iar. Ba fraților ignorați frate întrebarea, care nu va convine!
Sa răspundă doar strict la întrebare care vor și sunt în regula cu asta.
Cum naiba sa ziceți ca va forțez sa faceți oral când doar am pus o întrebare? Unii sunteți prea asa, jur
anonim_4396 întreabă: