Nu am pentru ca nu am prea cautat.am fost refuzat o data si a doua oara mi-a fost rusine sa ii spun si si'a gasit pe altu.
Solo a?
vad ca fetele o duc mai bine decat baietii cand sunt singure
Multe fete singure ciudat. Baietii ce mai asteptati
lumea e mica
Eu am iubit si ne intelegem foarte bine.Nu-mi place sa fiu ''solo''. Singuratatea nu e buna deloc, mereu voi avea nevoie de protectia unui mascul feroce.
Eu sunt singura.
pentru ca am obosit sa mai caut, pentru ca nu mai vreau relatii d o saptamana, pentru ca cel p care as putea sa il iubesc si cu care as putea sa am o relatie stabila si serioasa acum e prea departe, pentru ca m-am despartit d fostul iubit acum 2 luni si am zis ca iau o pauza sa imi revin, pentru ca sunt prea ocupata acum si nu am timp si pentru asta, pentru ca eu si prietena mea ne-am facut cate o promisiune:vara asta spunem stop baietilor si ne dedicam tot timpul noua, pentru ca am alte prioritati acum, pentru ca vreau sa ma simt pregatita p toate planurile pentru o noua relatie si acum nu ma simt, pentru ca am nevoie d putin timp doar pentru mine, pentru ca am nevoie d liniste, pentru ca nu simt nevoia sa ma leg la cap daca nu ma doare, pentru ca nu simt nevoia sa fiu controlata mereu, pentru ca imi e mai bine singura acum in perioada asta, pentru ca nu simt nevoia unui barbat langa mine acum.
cam astea ar fi toate motivele. tu dc esti singura?
Pentru ca ne-am despartit de o luna si ceva si prefer sa fiu singura un pic de timp. Sa imi limpezesc gandurile si sa uit tot ce a fost.
M`am despartit de prietenul meu . Pentru ca nu a stiut sa ma aprecieze pentru. ceea ce sunt . Sa zica mersi ca nu i-am dat una`n moaca .Si nu mai vreau sa imi fac pana cand hotarasc eu, deoarece nu vr. sa dau peste alti aurolaci Nu zic ca toti baietii sunt asa, dar. Ff. rar gasesti baieti de trebuie. care te inteleg.
Hei
Eu am 15 ani si sunt solo. n-am avut niciodata un prieten, pur si simplu pentru ca am ales scoala in favoarea lor.
Chiar foarte multi m-au intrebat si.nu stiu
Prefer sa incep sa ma intalnesc cu baietii dupa clasa a 9-a.
Scuze daca suna deplasat pentru majoritatea dintre voi
Pentru ca m-am despartit de fostul acum o luna si pentru ca am promis ca vara asta iau o pauza...pentru o singura persoana as face o exceptie
Nu ca n-am ca ori sunt prea noob si nu stiu sa imi fac prietena, ori un mare ghinion si nu intalnesc o fata care sa ma vrea si ea ca prieten
Buna. Si eu sunt solo, pentru ca fata potrivita nu stiu ce reactzie va avea, si mie cam frica sa-i spun!
Eu. De ce? Pentru că am 12 ani. La vârsta asta trebuie să mă gândesc la cărţi şi şcoală, nu la băieţi. Am toată viaţa înainte, am destul timp. .
Eu nici nu stiu de cand sunt singur, oricum ani buni.Cred ca nu mai am eu curajul sa le intreb pe fete daca vor sa fie cu mine. Poate gasesc si eu o fata pe aici care sa-i fie tot asa rusine.
Eu sunt singura pentru ca asa merit sa fiu . Daca vrei"detalii" vb pe privat. M-am despartit de fostul prieten din vina mea, am facut o greseala(nu l-am inselat, e altceva)si am stricat relatia chiar inainte de a o incepe cu adevarat...Asta e, a trecut mai bine de jumatate de an si inca nu-mi gasesc linistea.Momentan,chiar nu simt nevoia unei noi relatii.Pana nu simt eu cu adevarat ca pot trece peste ce am facut, o sa fac lungi pauze. Abia la anul sau cine stie cand voi avea curajul si speranta unui nou inceput.Atunci cand o sa fiu impacata cu mine insami.Intotdeauna incostienta am platit-o cu varf si indesat... Am invatat sa-mi accept destinul asa cum e! Chiar daca, de data asta mi l-am"modelat"eu in mod atat de absurd si inconstient.
Sunt "solo", asa cum ii spui tu, pentru ca m-am despariti de fostul prieten
anonim_4396 întreabă:
KatiMe27 întreabă: