anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care dintre postinor si escapelle este mai sigura?

10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cea pe care ti-o recomanda ginecologul. Ele nu sunt interschimbabile intre ele, in functie de persoana se poate recomanda Escapelle sau Postinor din cauza ca au compozitii diferite. Numai dupa consult ginecologic vei sti care ti se potriveste si care va avea efect maxim cu reactii adverse minime.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

E mai bună aia de ţi-o recomandă doctorul.
Nu mai băgaţi în voi pastile după ureche că dup-aia o să vă treziţi cu complicaţii şi n-o să ştiţi de la ce.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Nu asa se pune problema corect, ci sa nu se ia "dupa ureche" ci numai dupa consult de specialitate si la recomandarea expresa a medicului! - altfel risti reactii adverse grave, neplacute, si care te pot afecta luni de zile >>> greturi, disconfort, tulburari de ciclu, ingrasare, aparitia mustatii, etc.

| Sweet111 a răspuns:

Ecapelle. funda?

| valThina a răspuns:

...pai stiu ca la ainceputul anului trecut am luat postinor. si a fost km 75 d lei si acum am luat escapelle si a fost 75, 5 lei :d nu mi s pare mai scumpbig grin
sunt mai ghinionista si la o adica s intampla sa s rupa prezervativulsad
mersi big grin am vrut s avad daca escapelle asta e chiar bun sau daca farmacista nu avea altceva si a vrut sa faca vanzare :d

| valThina a răspuns:

Nu amcum sa consult medicu.azi e duminica si abia maine as fi putut sa ma duc la el...si din cate mi-a zis si el. cu cat iau mai repede si nu trec 24 d ore cu atat sunt mai sigure happy si sansele d a ramane insarcinata e d 1-10% deci cred ca e mai bine ca am luat acum decat sa ma trezesc apoi mai tarziuhappy

Răspuns utilizator avertizat
| Kry_9749 a răspuns:

Ellaone

| Bianqita a răspuns:

Escapelle, desi e mai scumpa.

| RoxanaPuiu a răspuns:

Nici una. Anticonceptionalele au niste efecte asupra femeilor de ti se face rau numai cand citesti prospectul. Gasiti mai multe pe www.vreausaaflu.ro

Întrebări similare