anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care dintre voi ar avea curajul sa aiba o gagica drept minora si sa intretina relatii sexuale cu ea stiind ca tacsu e politist?big grin

Răspuns Câştigător
| Sprike a răspuns:

Eu de ce nu big grinDDDD

18 răspunsuri:
| madyddd a răspuns:

rolling on the floor) Ai vrăjit fata şi i-ai promis luna şi stelele doar pentru a avea de câştigat favoruri sexuale de pe urma ei. Probabil tatăl dânsei Va afla de ispravă şi va încearca să-şi scoată odrasla basma curată, care, din punctul meu de vedere, ai cam profitat de fetiţă, ea nefiind majoră.
Sau cu alte cuvinte: „dacă ai pitulat crenvuștiul în chifla fetiței minore a omului", nu e vorba de niciun abuz, ci tu ești un infractor.laughing

Vorba unui profesor, "Domnule, sunteţi PENIBIL de amendă". În cazul tău, de ÎNCHISOARE.

Daca tatal meu era in situatia acelui parinte era el in inchisoare acum pentru crima, iar tu la 2 metri sub pamant. rolling on the floor) nu-i prea placut, asa-i?

| DirectDinBerceni92 a răspuns (pentru madyddd):

Ceeee ca nu a fost vina mea! Nu am facut nimic eu, era o intrebare asaaaa ca sa vad care ar avea curajulbig grin

| EuDoru a răspuns (pentru madyddd):

Nu intodeauna fata(minora)este victima...Stim cu toti ca in prezent fetele minore sunt experte in arta seductiei si a sexului.Trebuie umblat la legewinking

| DirectDinBerceni92 a răspuns (pentru EuDoru):

Si daca s-ar umbla ce s-ar face? Tot nimic.Crezi ca pe gabori ii intereseaza asta?:-J
Dupa mintea lor ar spune:"hai ca merge de o tura sa nu o duc la sectie".

| madyddd a răspuns (pentru DirectDinBerceni92):

Ahhha, ai dreptate....chiar uitasem tu esti atat de "cuminte" incat nu ti-ar sta mintea la asa ceva, te pomenesti ca a-i fi un ingersahlaughing)
Repet... domnule, "scuzele mele", dar uitasem...kiss

| madyddd a răspuns (pentru EuDoru):

Si acum ce vrei sa imi demonstrezi ca baietii sunt mici si nevinovati iar ea (minora) ar fi vreo starletă?!?!
Ma rog, ideea e ca în momentul în care ai întreținut raporturi sexuale cu aceea fetiță minoră devenii infractor. De ce? Pentru că legea interzice acest lucru, chiar și dacă fetița nu s-a opus și a fost de acord, tot nu e în regulă și infracțiunea s-a consumat. Înțelegi?

Doru, draga, vad ca ai acces la internet ...de ce oare nu citesti si niste legislatie? happy

| DirectDinBerceni92 a răspuns (pentru madyddd):

Sa nu mai uiti ca te ciufulesc!

| EuDoru a răspuns (pentru madyddd):

Vreau sa spun ca atunci cand"minora"o mananca foarte rau si sare pe prietenul ei sau pe un necunoscut sa nu fie o infractiune(corupere)Majoratul trebuie facut la 15 ani findca de la aceasta varsta foarte multe nu mai sunt fetitewinking

| Astaeparereamea a răspuns:

Cati ani ai? e ca si cum ai pune intrebarea care ai curaj sa ma faci loaza stiind ca tata e politist?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tot aceeasi pedeapsa iei in caz de probleme, indiferent ce este tatal ei.

| GLu a răspuns:

Si asta ii de laudat ca intretii relatii sexuale cu o minora?

| Gigel_busuioc_1996 a răspuns:

1: o prostie de intrebare
2: daca esti atat sinucigas fa-o singur nu invata alti oamenii
3:sa-ti fie rusine sa pui astfel de intrebare

| DirectDinBerceni92 a răspuns (pentru Gigel_busuioc_1996):

Rusine pentru ce?
Sincer, mie mi-ar fi rusine in locul tau.Nu stii sa scrii romaneste mai deloc si incepi cu criticilelaughing.

| Gigel_busuioc_1996 a răspuns:

Macar eu nu pun intrebari idioate ca a le tale

| DirectDinBerceni92 a răspuns (pentru Gigel_busuioc_1996):

Idioate? Eu vroiam sa vad care are curaj bai inteligentule...

| angyliviu a răspuns:

Ce intrebare pai daca ea ar vrea si tacsu nu ar afla ce mare stiinta.

| emanuel99 a răspuns:

laughing crede-ma ca am facut asta (inca sunt viu tongue)

| koryynnaa a răspuns:

Pff.ce intrebari pune`ti si voi..morr! rolling on the floor)