| popraul62 a întrebat:

Care dintre voi aveti parinti contra unei relati?straight face sunt baiat am 15 ani..parinti mei sunt contra unei relati.sad cum sa fac ca sa nu mai fie asa? sau ce sa le sp? voi ce ati facut?straight face sunt baiatstraight face

10 răspunsuri:
| SpitalulDeGlumeti a răspuns:

Esti baiat si ai 15 ani, care-i smecheria? Ce inseamna o relatie pentru tine, cum ar trebui sa se comporte un cuplu de varsta ta intr-o relatie?

| Vi003 a răspuns:

Esti prea mic pentru un razboi atat de mare. Mai cresti!

| Fatamuntilor a răspuns:

Orice parinte care este interesat de soarta copilul va fi contra unor,, relatii''' la 15 ani.
Crede-ma la varsta ta nu stii ce aia o,, reatie''.
Peste vreo ani cred ca vei primi sfaturi avizate.

| pietrean a răspuns:

La mine, au fost ambii parinti, impotriva relatiiei mele.Fiind o fire incapatanata, ei nu au stiut cum sa-mi explice de ce sunt impotriva, eu mi-am asumat relatia, m-am casatorit de tanara(la 19 ani), am facut doi copii.Nu a mers relatia numai miere si lapte,dar am dus-o asa cum a fost,cu multe neimpliniri,regrete,discutii contradictorii,dar si unele momente bune.Dar parintii mei,au fost mereu alaturi de mine,chiar daca i-am dezamagit.
Sfatul meu,ar fi bine, sa stai de vorba cu parintii tai(daca se poate), sa-ti explice de ce sunt impotriva, sa pui im balanta ceea ce spun ei si ceea ce-ti spune inima ta, apoi sa alegi.La varsta de 15 ani, te indragostesti repede si nu prea vezi in viitor, decat ce o sa fie frumos.Viata nu prea este toata roz.Lasa sa mai cresti, sa te maturizezi si apoi o sa hotarasti tu singur ce trebuie sa faci, dar sa-ti asumi si alegerea in viata, in orice privinta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Scuza-ma dragule, sunt total de acord cu dansii!
La ce iti trebuie tie relatii de la 15 ani?!
Esti doar un copil, ai timp de-astea, mai intai termina o scoala acolo, pe urma...lasa relatiile!
Vezi-ti de copilarie!
Te pup!

| sokey a răspuns:

Nu le mai spune. Sau zile ca ai si tu hormonide adolescent in tine. Trebuie sa te calesti, sa nu suferi cand vei fi mare. Si sa vezi daca iti plac relatiile. De exemplu mie nu-mi place sa am o relatie. Daca am o prietena eu a doua zi o insel si ma plictisesc de ea daca nu facem sex. One love!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa-ti o laba 2-3 si ai sa vezi ca nu mai vrei.

| DianaCernisov2000 a răspuns:

Hei si eu cam aceeasi problema numai ca sunt fata si am 13 ani am incercat sa ii explic mamei i-am spus ca nu o sa fac sex si ca o sa-i fac cunostinta cu prietenu si nu sa ma vada lumea pe strada ca ma imbratisez cu el sau ca ne sarutam incearca sa te duci la unul dintre parinti cu care te intelegi mai bine si spune-i ca o sa fii cuminte si ca atunci cand o sa ai o prietena o sa le-o prezinti si mai baga niste ducegarii din astea si nu te duce cand este nervos sau nervoasa du te sa vorbesti cu ei cund sunt fericiti vb cu ei si spune-ne daca ai reusit sa ii convingi! bafta

| nooolimits a răspuns:

Iti dau eu un raspuns simplu :nu trebuie sa afle parintii ca ai o relatie cu o fata

| Neuronul a răspuns:

Bună!
Invită-ţi părinţii şi prietena la masă pentru a se cunoaşte mai bine.
Dacă prietena ta reuşeşte să facă o impresie bună ai şanse ca părinţii să vă accepte relaţia.