Nu vad ce e asa " vai doamne" in sexul oral, este o forma de a va satisface unu pe altu . Pentru mine a fost la inceput incomod sa spun asa momentul pana sa ma dezbrace sa ajunga cu gurita acolo imi veneau intrebari in cap " poate nu ii place cum arata, cum are gust " dar dupa ce a inceput sa " lucreze " mi.am dat seama ca ii convine ceea ce face iar eu era ceva gen " omg! Ce dracu, ce tare " oricum e o senzatie foarte placuta, si sa dai si sa primesti
Se pare ca s-a naruit speranta ca vreo fata sa-ti raspunda la intrebarea ta deoarece este un aspect mult prea intim si in plus este considerat de majoritatea fetelor ca fiind injositor, degradant si inacceptabil mai ales daca este vorba ca ele s-o faca. Insa s-ar putea ca totusi sa iti raspunda cineva care a fost multumita si extaziata si a ajuns la orgasm in momentul in care i s-a facut ei un oral meserias.
O experienta buna, in ambele cazuri!@corbulalbrosu, detalierea, in ambele cazuri, tine de intimitatea fiecaruia, si nu merita sa fie scrise doar pentru ca un obsedat sexual sau pervers sa aiba motiv de manuela.
AndrewTate7789 întreabă: