| ale1 a întrebat:

Care e cea mai indicata varsta pentru a-mi incepe viata sexuala?

Răspuns Câştigător
| lilia_2632 a răspuns:

Nu cred ca, e necesar de a se pune accentul atit de mult pe virsta, pentru ca, sintem totusi oameni constienti, trebuie sa fii "gata" din punct de vedere psihologic.In fine, conteaza mult, tu sa-ti doresti sa incerci...si inca ceva: acel cineva trebuie sa merite aceasta! Nu te grabi, mediteaza...

30 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Minim 18 ani.

Anna
| Anna a răspuns:

Nimeni nu ar trebuie sa-ti sugereze cand sa-ti incepi viata sexuala. Tu decizi asta.Cand esti tu pregatita, cand consideri ca ai gasit persoana cu care vrei sa-ti imparti viata.Alte persoane cu principii mai drastice ar spune ca dupa casatorie, dar din nou iti spun, tu esti in masura sa alegi.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Cand esti pregatita pentru acest pas.winking pe la 17-18 ani.happy

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Faci pasul asta cand gasesti persoana potrivita, cand consideri tu ca esti pregatita pentru asa ceva, cand esti destul de matura sa -ti asumi toate riscurile ce decurg din asta, cand cunosti metode de protectie...si parerea mea.nu inainte de 18 ani.

pupimik
| pupimik a răspuns:

In jur de 17 ani.
In general fetele care trec de varsta de 18 ani virgine... vor ramane destul de mult virgine.Si asta pentru ca sunt mai mature si nu se lasa asa usor duse de val.
Pe la 17 ani esti destul de matura sa te protejezi...destul de matura incat sa iti alegi partenerul potrivit si destul de matura incat sa iti asumi eventuale riscuri.
Oricum... cel mai important e sa iti incepi viata sexuala protejat cand te simti tu pregatita si cu persoana pe care o consideri tu potrivita.

| hashe86 a răspuns:

Nu exista o varsta "indicata"pentru a ti pierde virginitatea.
ceea ce simti tu ar trebui sa ti indice daca esti sau nu pregatitata pentru asta.
inainte de a face pasul astaar trebui sa te informezi si ce presupune acest lucru, care sunt mijloacele de contraceptie, care sunt riscurile.
cel mai bine ar fi sa discuti cu mama ta despre acestea, sau orice persoana mai matura.
foarte important e sa nu te lasi constransa de nimeni sa faci acest pas. ai o viata intreaga inainte sa faci sex, dar virginitatea nu ti vei mai recapata never.

| alexam a răspuns:

Dupa 18 ani, dar nu neaparat in seara majoratului... happy

| DiMoDi a răspuns:

18 ani si cateva luni (de la 100 în sus de preferinţă) big grin
Doamne, Dumnezeule ce întrebare! :O
Indicat e să începi când îţi găseşti partenerul potrivit şi dacă se poate când eşti suficient pregătită să iei viaţa în piept! Să facă sex, poate oricine (inclusiv maimuţa). să suporţi consecinţele ce decurg din asta, poate fi ceva mai complicat... Şi (după părerea mea cel puţin), ar fi de preferat ar fi să faci "dragoste" nu "sex" sad

| selef a răspuns:

66 ani si 6 luni.

| andi a răspuns:

Daca esti fata, as spune de la 17-18 ani, dar k baiat poti sa incepi si mai devreme sa experimentezi, dar atentie la bebe, nu cred ca mama ta ar dori sa fie bunica cand tu ai poate 15 sau 16 ani! succes!winking

| buburutza a răspuns:

Eu zic ca 18-19 ani! Si atunci daca iti gasesti persoana potrivita si nu doar de amorul artei.In nici un caz nu te sfatuiesc sa stai pana dupa casatorie. Cei care fac asta s-ar putea sa aiba cea mai mare surpriza din viata lor...

| gabrielutzu a răspuns:

Cel mai indicat sa-ti incepi viata sexuala este dupa ce te-ai insurat/maritat, traind cu partenerul tau un timp impreuna, astfel incat sa fii sigura ca aceasta este perechea ta ideala cu care iti vei petrece toata viata pana la sfarsit.
Altfel nu merita.

| 17girl a răspuns:

Atunci cand te simti pregatit fizic dar si psihic

Răspuns utilizator avertizat
| Dr.StomatologG.G. a răspuns:

Sa stii ca ai pus o intrebare nu tocmai desteapta. Nu pot sa raspunzi ferm la aceasta intrebare! Nu exista o varsta cand decizi sa-ti incepi viata sexuala. Cand gasesti omul potrivit, cand crezi ca esti pregatita si consideri ca este momentul potrivit, faci si tu pacatul placerii! Doar sa ai mare grija, sa nu fii beata ca se duce toata placerea!winking

| poppey a răspuns:

De cand icepe sa ti se scoale

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Niciodata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Atunci când te simți pregătit/ă să faci acest pas.
Nu mai devreme de 19-20 de ani.
Până atunci te așteaptă școala să te formeze pentru societate și nu numai.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred tr sa fi major/a pentru asa ceva!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In ziua de azi multi tineri asi incep viata sexuala de la 15-16 ani s o incep nu ca simt un sentiment ...de curiozitate ...este bine sa incepi viata sexuala la 18 ani nici devreme dar nici tarziu parerea mea...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! parerea mea este k iti poti incepe viata sexuala cand te simti pregatita eu am 15 ani si vreau sa imi incep viata sexuala pentru ca ma simt pregatita si stiu ca macar o fac q persoana iubita prietenul meu are 18 ani sincer nu stiu daca este indicat sa imi incep viata sexuala l varsta asta dar ma simt destul d matura si pregatita... voi ce sfat imi dati?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multi dintre adolescenti isi pun aceasta intrebare...in primul rand trebuie sa te simti pregatit, sa cunosti avantajel si dezavantajele inveperii vietii sexuale si sa fii constient de cea ce faci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acest lucru il poti sti doar tu, nimeni nu iti poate zice cand sa faci acest lucru pentru ca nu se stabileste ci se intampla fara sa vrei sau fara sa stii ca in seara asta va fi. Eu cred ca la 16 ani ar fi destul de bine, pentru ca in ziua de azi rar mai gasesti fete virgine la 16 ani. Acest lucru il poti sti doar tu insa gandeste-te bine cu cine vei face sa nu iti para rau dupa accea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand simti u ca trebuie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer o poti incepe cand simtit tu nevoia. te lasi purtata de vant.nu conteaza varsta.eu mi-am inceout`o la 14 si nu am patit nimic si in prezent am 17, daca tu simti nevoia si vreei da`i drumul tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sii eu am o intrebare de genul :
Este prea devreme la 14 ani?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce fete fara minte! cica l 14 an si a inceput viata sexuala.asta e o porcarie! la varsta aia ele nu stiu nici macar ce i cu viata lor.ar trebui sa le stea kpul la alte lucruri! parerea mea este ca la o varsta asa frageda nu are nici un farmec.habar nu ai ce e aia placere!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cea mai indicata varsta este de 16 ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oare e bine sa-mi incep vyata sexuala la 15 ani jum?
cu prietenul meu cu care sunt de numai 2 luni dar il iubesc ca pe okhii mei dn cap

Întrebări similare