| Just a kid a întrebat:

Care e cea mai nasoala faza facuta de pr vostru? ce va facut cel mai tare sa suferiti sau va deranjat cel mai mult?

Răspuns Câştigător
| vyolycy a răspuns:

Pai seara ne-am despartit ca aflasem ca a stat cu o tipa si a 2 a i-am vazut pe amandoi in masina... m-am simtit jalnic... dar tot el a venit la minewinking

9 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Cand alege o partida de fotbal in loc sa ne vedem...mor cand face asta!straight face

Intarzie mai mereu, de parca e mireasa, si eu urasc oamenii nepunctuali!hee hee

Dar ce sa zic...cam astea sunt toate defectele luibig grin si nu prea am ce sa ii reprosez de obicei!

| Alisa a răspuns:

Cand nu am vorbit 2 saptamani, deoarece el a crezut ca imi face bine in felul asta, pentru ca mama mea nu este de acord cu relatia mea cu el si m-a si plesnit de cateva ori, eu avand numai scandaluri cu ea. Cand el a aflat in ce stare ma aflu ca sufeream si el la fel (nici la munca nu putea sa mearga) m-a cautat si a zis ca impreuna vom trece peste tot atata timp cat ne iubim. Acum totul este bine in ciuda faptului ca mama nici acum nu este de acord cu relatia noastra.
Numai bine!

| Dizzydizz a răspuns:

O faza majora nu a fost pana acum
dar mai bine ar exista una decat sa imi faca faze minore multe.
E greu de suportat chiar daca nu au cine stie ce importanta
Intarzie, nu se tine de promisiuni, nu gand suficient de matur[oriqm varsta nu il lasa].
Insa ew sunt intlegatoare, dar ma voi satura si ew intr-un sf.
poate vede rasp asta si el si se va indrepta desi l-am batut l cap cu luni ca sa fie si el altfel

| irina20 a răspuns:

Cand m-a inselat...

| SexyChick a răspuns:

Pe mine m-a ignorat o zi intreaga si nu mi-a raspuns la telefon.asta m-a deranjat cel mai tare cat am fost cu el :p

| ina88 a răspuns:

Zuzulica... te admir pentru ca ai avut taria si curajul de a renunta. Acum trebuie doar sa lupti pentru ce ai ales. Sper sa reusesti.

| PrettyLittleLiarsBalonDeSapun a răspuns:

Pai fostul, cand ne-am despartit mi-a spus ca pentru. el totul a fost o joaca de copii, asta m-a facut sa sufar enormcrying

| ed23tm a răspuns:

Cand mia stampilat fata cu palma.

| zuzulica a răspuns:

Cea mai nasoala faza este ca lucrez impreuna cu el la o discoteca pe litoral si nu ne bagam in seama pe motiv ca la munca suntem colegi atat asta ma face sa sufar enorm abia dc schimbam pe noapte 2-3 cuvinte si 2-3 pupicuriilaughingin schimb cu celelalte fete se compoarta altfel se joak cu ele etclaughingin fine este un porc si eu o proasta ca accept...de fapt acceptam pentru ca azi i-am pus capat desi stiu ca o sa sufar ca il vad tot timpul