Nu am facut nici una, pentru ca nu obisnuiesc, nu ma prea pasioneaza chestiile astea, insa, am muscato de dimineata.
Am o vecina sub mine, care tot timpul cand i se infunda tevile, si i se inunda bucatarie, vine la mine ca spune ca e de la mine, cu toate ca de fiecare data isi da seama ca de fapt e de la vecina ei de dedesubt.
De vreo 3 ori m-a sunat prietenul meu sa merg din oras acasa ca iar s-a inundat vecina, si azi-dimineata, cum eu dormisem la o prietena, ca el este plecat, m-a sunat pe la 7 sa merg acasa ca s-a inundat vecina, cum eram jumatate adormita, abia ca m-am spalat pe ochi si m-am imbracat, am luat un taxi si am mers direct la usa la vecina sa ii dau dumnezaie ca iar ma face sa merg acasa, insa, nu era nimeni acasa la ea, l-am sunat pe prietenul meu si mi-a zis ce zi e.
Oricum, ce pateste el cand ajunge acasa nu stie nimeni
E un pic nasol cu farsele astea, mie nu prea-mi plac
N-am facut prea multe farse, deoarece nu am iesit din casa din cauza vantului!
Dar am facut la telefon, pe mess, cum ar fi ca mi-am sunat vecinul si i-am spus ca i-a luat foc acoperisul casei, unei prietene i-am zis ca cuiva ii place de ea la maxim si ca a spus despre ea tot felul de chestii dragute si unui coleg i-am zis ca ii place de el unei alte colege(mai... putin ingrijita sau aranjata stiind ca ajunge doar sa-i spui numele si el se apuca de spurcat).
Cand am facut farsa cu galeata dar nu avea apa si avea vopse rosie si la vopsit pe fratele meu mai mic daca nu era vopseaua 100% era rosu