| alexandralove20 a întrebat:

Care e cea mai tare masina din lume?funda!scuze de categorie

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Enzo ferrari. Daca alegi bugatti veyron in 12 minute ti se termina rezervorul si nu mai spun ca are o caroserie urata la fel ca interiorul amsinii pare invechit.

| harciog a răspuns:

Lamborghiniul fotbalistului ala, am uitat cum il cheama desi e foarte cunoscut, pe care a dat 2 000 000 de euro si care l-a lasat in strada de a plecat cu taxiul la 3 saptamini dupa ce i-a fost livrat.

| perryornitorinca a răspuns:

Dupa mine ferari, mercedes, audi si mai ales BMWwinking

| InDaMix a răspuns:

Dacia

Răspuns utilizator avertizat
| Danutul22 a răspuns:

Buggati Veyron..masina secolului.+cea mai scumpa masina din lume..pretul incepe de la 1, 5 MIL E.

| Cucuriguuu a răspuns:

Bugati Veyron 1001 cp ajunge la 407 km/h iar pretul ei variaza.In fabrica daca o iei o gasesti la 1.300.000 de euro

| alpsHo a răspuns:

Frate depinde la ce vrei sa te referi daca vrei lux bugati dar de viteza Ferari sau Lamborghiniul Funda

| 3am a răspuns:

Depinde in ce sens zici tare! Ori din punct de vedere al vitezei ori al puterii.

| ingerasfaraaripi a răspuns:

Eu cred ca lamborghinul, este eficienta, este rapida, are un model unic, si este o masina de lux, pe care multi o viseaza, dar prea putin si-o permit! Toate masinile de fiecare categorie,, Lamborghini'' sunt foarte tari! Te poti baza pe ea oricand, are o viteaza de 360km/h daca nu si mai mult acum depinde..eu itit spun have fun..admirale cu pozele...ca avem prea putine sanse doar sa vedem una in realitate d-apai sa o conducem!