Enzo ferrari. Daca alegi bugatti veyron in 12 minute ti se termina rezervorul si nu mai spun ca are o caroserie urata la fel ca interiorul amsinii pare invechit.
Lamborghiniul fotbalistului ala, am uitat cum il cheama desi e foarte cunoscut, pe care a dat 2 000 000 de euro si care l-a lasat in strada de a plecat cu taxiul la 3 saptamini dupa ce i-a fost livrat.
Buggati Veyron..masina secolului.+cea mai scumpa masina din lume..pretul incepe de la 1, 5 MIL E.
Bugati Veyron 1001 cp ajunge la 407 km/h iar pretul ei variaza.In fabrica daca o iei o gasesti la 1.300.000 de euro
Frate depinde la ce vrei sa te referi daca vrei lux bugati dar de viteza Ferari sau Lamborghiniul Funda
Eu cred ca lamborghinul, este eficienta, este rapida, are un model unic, si este o masina de lux, pe care multi o viseaza, dar prea putin si-o permit! Toate masinile de fiecare categorie,, Lamborghini'' sunt foarte tari! Te poti baza pe ea oricand, are o viteaza de 360km/h daca nu si mai mult acum depinde..eu itit spun have fun..admirale cu pozele...ca avem prea putine sanse doar sa vedem una in realitate d-apai sa o conducem!
TheBoyTheCool24 întreabă: