| WillWright a întrebat:

Care e cel mai bun antidot impotriva suferintei (din dragoste)?
Unul din ele, ar fi sa te cuplezi cu altcineva, doar pentru al uita pe cel care-l iubesti si cu care stii ca nu vei mai fi niciodata impreuna?

11 răspunsuri:
| luanaoana99 a răspuns:

Pai descarca-te la o prietena apropiata.te va intelge site va sfatuii.

| AlCoLiKdEnIsA a răspuns:

Eu... probez haine, mananc ciocolata si imi treece pe moment laughing

| Exo0o a răspuns:

E cel mai greu lucru din punct de vedere sentimental sa nu ai posibilitatea de a fi aproape de persoana iubita, sau pe care o iubesti.
Iti spun din experienta traita, eu mi-am gasit alinarea pentru 1-2 saptamani in tarie si tigari, ca urmare fumez si acuma dar nu mai pun gura pe alcool, devine grav laughing.
A te culpa cu cineva pentru un motiv anume, cred ca-i o prostie, nu vad un cuplu intemeiat fara dragoste.
Dupa 2 ani am momente in care inca ma misca, crede-ma, stari foarte naspa.
Poate timpul le rezolva pe toate, insa iti trebuie un prieten sa te sustina, eu asa am reusit sa uit mare mea poveste de dragoste.
Dragostea-i prostie crede-ma, pe cat de frumoasa pe atat de dureroasa.
Pentru mine ca baiat o fost un "pumn" pe care l-am simtit si inca-l resimt.
Numai bine.

| PreaDulcePreaFin a răspuns (pentru AlCoLiKdEnIsA):

Fetele ciocolata, baietii vodka smug. its chilin the brain, combina-le

| andrei1237 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa te imbeti si dupa sa iti faci un dus rece.

| Doηηa a răspuns:

Singurul antidot este timpul.Trebuie să stai puțin deoparte, nu te avânta în relații.
Iar dacă îl iubești nu trebuie să-l uiți, asta e părerea mea.Eu una nu aș vrea să-l uit niciodată chiar dacă încă sufăr după el.Asta e, nu a fost să fie. crying

| raducanumihaela a răspuns:

Daca te cuplezi cu altcineva nu te va ajuta in niciun caz iti spun asta din propria experienta, o sa-l faci si pe tipul respectiv sa sufere pentru ca nu te vei putea apropia de el si iti vei face rau singura

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iesitul cu prieteni te face sa-ti iei gandul, ciocolata sa te descarci unei fete sa vorbesti cu prieteni orice ce ti-ar lua gandul de la el. Si nu neaparat sa te cuplezi cu un baiat e destul si sa vorbesti sa glumesti si iti ia gandul de la el.

| Doηηa a răspuns:

Aaah,și aș mai vrea ceva...

| Lisa01 a răspuns:

Daca te culci cu altcineva, nu faci decat sa amani problema.Iar un rahat tarat este foarte urat mirositor.Lasa drama de o parte si traieste ti viata.concentreaza te pe cararea ta.

| AlCoLiKdEnIsA a răspuns (pentru PreaDulcePreaFin):

Ok... daca zici tu laughing