E cel mai greu lucru din punct de vedere sentimental sa nu ai posibilitatea de a fi aproape de persoana iubita, sau pe care o iubesti.
Iti spun din experienta traita, eu mi-am gasit alinarea pentru 1-2 saptamani in tarie si tigari, ca urmare fumez si acuma dar nu mai pun gura pe alcool, devine grav .
A te culpa cu cineva pentru un motiv anume, cred ca-i o prostie, nu vad un cuplu intemeiat fara dragoste.
Dupa 2 ani am momente in care inca ma misca, crede-ma, stari foarte naspa.
Poate timpul le rezolva pe toate, insa iti trebuie un prieten sa te sustina, eu asa am reusit sa uit mare mea poveste de dragoste.
Dragostea-i prostie crede-ma, pe cat de frumoasa pe atat de dureroasa.
Pentru mine ca baiat o fost un "pumn" pe care l-am simtit si inca-l resimt.
Numai bine.
Fetele ciocolata, baietii vodka . its chilin the brain, combina-le
Singurul antidot este timpul.Trebuie să stai puțin deoparte, nu te avânta în relații.
Iar dacă îl iubești nu trebuie să-l uiți, asta e părerea mea.Eu una nu aș vrea să-l uit niciodată chiar dacă încă sufăr după el.Asta e, nu a fost să fie.
Daca te cuplezi cu altcineva nu te va ajuta in niciun caz iti spun asta din propria experienta, o sa-l faci si pe tipul respectiv sa sufere pentru ca nu te vei putea apropia de el si iti vei face rau singura
Daca te culci cu altcineva, nu faci decat sa amani problema.Iar un rahat tarat este foarte urat mirositor.Lasa drama de o parte si traieste ti viata.concentreaza te pe cararea ta.
strawberrycool14 întreabă: