anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care e cel mai bun mod de a te desparti de prieten fara sa il ranesti?

6 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Ii zici ca ai facut sex cu altu'.
pa, pa.

| Libelle a răspuns:

Mai, daca iubesti o persoana iar aceasta iti spune sa va despartiti indiferent daca e vina ta/a lui, indiferent motivele, modul in care face asta, pe tine toto o sa te doara, asa ca nu ai cum sa spui un asemenea lucru fara sa ranesti. Eventual spui ca te-ai simtit bine, ca a fost frumos, ca nu are nicio vina, ca este decizia ta, ca nu a gresit cu nimic, ca o sa gaseasca pe cineva potrivit, dar ca simti ca nu mai merge, si decat sa va amagiti e mai bine sa va despartiti.

| Rozasinimicmaimult a răspuns:

Ii spui asa. mai uite te iubesck mult chiar foarte mult dar nu indeajuns cat sa raman cu tine imi pare rau dar am realizat ca nu ne potrivim atat de bine pe cat credeam. te iubesck si imi pare rau. nu incerca sa schimbi ceva, este alegerea mea si. gaatacrying imi pare rau SUCCES:X

| Shinen a răspuns:

Nu exista un mod de a te desparti de el fara sa il ranesti... sad asta daca te iubeste.

| sdfgsdf a răspuns:

Din moment ce te iubesce, poti sa ii spui in 1000 de feluri ca tot il ver rani! Doar din curiozitat-e, de ce vrei sa te desparti de el? happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cel mai bun mod de a te desparti de un prieten fara sa-l ranesti este:
te duci la el, frumos, ii spui ca nu se mai poate sa fi prietena lui si ca vreti sa fiti doar prieteni (nu ii spui ca ai pe altcineva ca il ranesti raurau de tot). Ii spui ca prietenia voastra este mai puternica decat iubirea fata de el si ca tu doresti sa fiti doar prieteni daca el nu vrea este alegerea lui daca tu ai ales deja.theripers id meu de mess daca mai ai intrebari