| onelove a întrebat:

Care e cel mai crazy thing pe care l-ati facut cu iubitul/iubita?

Răspuns Câştigător
lolita
| lolita a răspuns:

Ne-am mutat impreuna, dup foarte putin timp de a ne cunoaste happy
o nebunie frumoasa happy

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Am plecat la 12 noaptea di Constanta la Vama Veche sa vedem un concer Zdob si Zdub. Am murit de frig pana dimineata, ca am plecat intempestiv, imbracati ca de Contanta si in Vama era mult mai frig.

| DaRlInGiLuSiOnS a răspuns:

Sunt foarte multetonguetonguetonguepr meu sa batut cu unu de fata cu mine cu bata de baseballlaughing...am facut sex in camera lui mama sa find in sufrageriehee heesi noi in dormitor...neam uitat la un cuplu in parc care faceau sex pe bancalaughing...si multe alteletonguetonguene distram de minune:*:*:*

| adda_7951 a răspuns:

Dragoste... iar parintii in camera de alaturibig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Well ar fi foarte multe crazy thing dar voi da exemplu doar la 2 dintre ele. din acestea mai easy, poate le vede si sa nu se supere.
vara trecuta am batut un controlor ca ne-a luat la intrebari ca de ce nu avem bilet.tot vara trecuta am chemat politia sa ne elibereze dintr-un autobuz unde fusesem inchisi pentru ca nu vroiam sa platim amenda, ar mai fii boxa din scara blocului ei, scara de bloc, policlinica, spatiu verde, loc de joaca.si deocamdata atat...happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am calcat o ratusca pe piciorus. i l-am rupt.si de mila fiindca plangea, am zdrobit-o cu o caramida.si nu prea o nimeream.imi pare rau acum si chestia m-a marcat la vremea aia. aveam vreo 5 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eteeee.nu am citit toata intrebarea.ratusca nu era iubita mea.