| FearOfTheDark a întrebat:

Care e cel mai frumos mod in care poti intreba o fata daca vrea sa fie cu tine? Adica exista si varianta sa o intrebi pe mess(o varianta stupida), sa o intrebi in fata sau sa ii dai semnale din timp si sa fie ceva romantic in final.Cel mai frumos raspuns primeste funda.

7 răspunsuri:
| h3r a răspuns:

Faţă în faţă.
Ai şi mai multe şanse să te accepte.

| FearOfTheDark explică:

Deci va rog eu:intrebarea asta am pus-o doar sa vad daca exista si alte moduri decat clasica intrebare.In plus eu sunt fata si am fost abordata in metodele clasice nu si prin gesturi romantice.Pur si simplu eram curioasa happy

| Katoteshika a răspuns:

Complimenteazo, fa-o sa se simta bine si sa creada ca e cea mai cea cu tine alaturi si apoi intreab-o ce simte pentru tine si daca are sentimente pentru tine.

| scumpik99 a răspuns:

Buna.Eu visez la un baiat care sa fie inteligent,frumos,dragut,amuzant,amabil,gentil si cu care sa ma simt in largul meu langa el. Vreau ca inainte ca acel baiat sa faca un pas sa incearce sa ne cunoastem mai bine,sa fim prieteni.
Vreau ca apoi baiatul(la care viseztongue ) sa ma invite la o intalnire intr-un parc,acolo sa incerce sa tina o conversatie foarte placuta, sa-mi spuna ca tine la mine si sa incerce sa faca o declaratie de dragoste care sa fie din inima(fara exagerari totusi)si sa spuna ce simte el cu adevarat, nu vreau aberatii, in niciun caz nu vreau ceva copiat, vreau ceva care sa vina din inima apoi de la sine sa ma imbratiseze si apoi sa ma sarute.
Cred ca ar fi ceva minunat sa mi se intample astalove struck

| crazyinlove a răspuns:

Sa o chemi afara si incepeti sa vorbiti una alta. Dupa ii spui ca trebuie sa vorbesti cu ea ceva important happy Si apoi scote de la spate un trendafir sau o floare si intreab-o sincer :" Vrei sa fii cu mine? "

| Anonymous95 a răspuns:

Cel mai frumos mod e sa nu o intrebi. Pur si simplu. Eventual o iei in brate sa vezi cum raspunde la acest gest. Daca te respinge ai ghinion laughing Daca nu te respinge, incearca sa o saruti. Asa este cel mai frumos. Fara sa o intrebi. Iar daca o saruti e clar. Sunteti impreuna. Logic nu? happy

| LucyLiu a răspuns:

Un poem de dragoste...Asta da pe spate orice fata. In fine nu pot spune asta din proprie experienta dar eu una m-as simti flatata si as accepta.

SPER CA TE-AM AJUTAT!happy

Întrebări similare