Cam tot ce face mi se pare romantic. Cel mai mult imi place cand imi spune ca ma iubeste de o mie de ori pe zi, sau cand sunt suparata si plang, ma i-a in bratze si ma saruta, ma strange si imi spune ca ma iubeste cel mai mult [deja mi s-a facut dor de el. Gesturi minore, dar imporante pentru mine
Mi-a promis un martisor si a venit cu un buchet de flori pe care nici macar nu stia cum sa mi-l dea (tin sa specific ca nu este romantic) si mi le-a trantit in brate si a zis sa ma tin de ele. Plus ca mi-a scris si un biletel: "Bucura-te de ele, fa-le poza ca altele nu mai vezi! Cu dragoste, eu" Si cand l-am intrebat de ce nu a luat un martisor, mi-a zis ca-i era lene sa mearga prea departe, si ca floraria era in drum spre casa mea...
Si cam asta e romantismul nostru!
Am facut dragoste inconjurati de lumanari, trandafiri pe si pe langa pat, am mancat bomboane de ciocolata in forma de inima, am ciocnit cu un pahar de sampanie si ne-am spus unul altuia cat de mult ne iubim! a fost minunat!
Al meu nu era in oras si cand am ajuns acasa de la lucru m-am trezit la usa cu un buchet mare de trandafiri. il comandase pentru mine, mi s-a parut chiar foarte romantic.
Ceva romantic, mda... a fost super! am facut o baita romantica, cu vin spumant si fructe, SI IN APA erau multe multe petale de trandafir alb si rosu! A fost o seara nemaipomenit de frumoasa nu am sa uit niciodata acea seara!
Uite.pe linga asta au fost mult mai multe lucruri romantice pe care mi le-a facut iubitul.Il ador...
Harciog? de ce sa puna florile intr-o vaza cu motorina in ea.nu inteleg. explica-mi si mie dc ar face asta.
si ca sa raspund la intrebare, cred ca cea mai romantica faza o fost urmatoarea.Anul asta de Valentine's day eu eram racita.si pe langa cadoul ce mi l-o oferit, o pus si un pachet de servetele si o scris pe fiecare cate ceva.si acum il mai pastrez.Pe primul o scris " Mi-ai zis ca esti racita, ti-am luat servetele! :*" si pe restul tot asa chestii frumoase
Multe lucruri...
- mi-a adus de ziua mea cadou un buchet de flori
- la inceputul relatiei imi aducea in fiecare zi cate o ciocolata
- mi-a facut cadou doua carti pe care mi le doream foarte mult
- mi-a scris biletele in care mi-a spus ce simte pentru mine si cat de mult ma iubeste
- a facut ca prima noastra noapte impreuna sa fie divina...etc.
Notme întreabă:
Antraxxxu întreabă:
lovenotsex întreabă:
HappynewCenusa întreabă: