Eu nu dau copy paste
un politist se asaja pe o banca deodata banca se rupe
morala:cel mai inteligent cedeaza!
In cazu asta cand o sa fiti in extaz si excitare sa va aduceti aminte de bancurile astea si sa va piara tot chefu. Sa incepeti sa radeti ca niste... (nu zic ce)... si sa va faceti de ras. Cat despre cei care mi-au dat 'stupid' cand am zis sa o luati mai usor cu bancurile despre politisti, un lucru sa va zic: Cand sunteti la greu va rugati de noi "lasa-ma dom' politist, va rog, numai fac", mai aveti putin si plangeti, va umiliti in ultimul hal, si apoi ne faceti pe noi "prosti". Ei bine, nu-i chiar asa. Spre exemplu eu am facultatea terminata si cu greu am ajuns sa fiu sergent. Si am trecut prin toate etapele ca sa ajung unde am ajuns. Si ca sa cunosti toate legile de politie si sa le pui in aplicare, e foarte mult de invatat. Deci cum ziceam, mai usor cu glumele despre politisti.
Intra aici http://www.portal-info.ro/bancuri/bancuri-bula.html sunt multe mancuri care te amuza foarte tare iti alegi si u de aici. pup
Cabinetul unui doctor navetist, luni dimineaţa, sala de aşteptare plină, doctorul venise cu trenul de ora 9, şi vroia sa plece cu trenul de ora 13.
Intră o femeie cu o fetiţă de mână:
-Domnu doctor, fetiţa mea a înghiţit o peniţă de stilou!
-Nu-i nimic, să scrie cu creionul! Următorul!
Intră un bărbat strângând o mână la piept:
-Domnu doctor, mi-am rupt mâna şi nu mai pot deschide uşa!
-Deschide-o cu cealaltă! Următorul!
Apare în uşă un batrân, care abia se mişca:
-Care-i baiu, moşule?
-Dom’ doftor, ştiţi, mie îmi vine cam greu… să mă iertaţi… să mă piş…
-Câţi ani ai dumneata, moşule?
-Apăi, 79 cu voia dumneavoatră…
-Lasă, lasă! În 79 de ani te-ai pişat destul! Să intre următorul!
Intră un tip ţinându-se de burtă:
-Domnule doctor, aşe di tari mă doari prin burtă… Cred că am încurcătură di maţe…
-Cum de cheamă pe dumneata? întreabă doctorul părăndu-i-se bizar accentul
-Leibovici Isidor.
-La revedere! Evreii s-au descurcat întotdeauna singuri! Următorul!
Următorul pacient, o mamă cu un sugar în braţe:
-Copilul meu nu se simte bine, domnule doctor!
-Doamnă, dezbrăcaţi-vă!
-De ce să mă dezbrac eu? Copilul mi-e bolnav…
-Doamnă, dezbrăcaţi-vă repede să vă fac altul că ăsta moare!
Pleacă doamna supărată şi intră din nou un pacient:
-Domnu doctor, ce-o fi cu burta mea? Mănânc pâine, scot pe partea cealaltă, să mă iertaţi, tot pâine. Mănânc carne, cac carne.
-Mănâncă rahat şi ai să fii mulţumit cu ce scoţi! Următorul!
Intrară două femei: una tânară de vreo 19-20 de ani şi una mai în vârstă, de 45-50.
-Dezbrăcaţi-vă, domnişoară!
-Vai, domnule doctor, nu eu, mama mea nu se simte bine…
-Mama?! Ia mama, ia deschide gura mare şi zii: AAAAA!
După femei, intră, cam ferindu-se, un tip:
-Domnule doctor, eu am o problemă mai intimă… Nu mai pot să fac dragoste cu soţia…
-Fă cu mă-ta! Următorul!
Doua blonde sub o unbrela dar nuci un nu e plouata.De ce? Findca nu ploua
Era Bula si cu masa mergeau la piata, Bula vede pe jos 5 lei, o intreaba pe masa, mama pot sa-i iau, masa nu Bula cei pe jos pe jos ramane, merg ce merg gaseste bula 10 lei pe jos mama pot sa-i iau, masa nu Bula cei pe jos pe jos ramane, merg ce merg vede Bula pe jos 50 lei mama mama pot sa-i iau, masa nu Bula cei pe jos pe jos ramane.Mai merg si cade masa lu Bula in canal ajutor Bula ajutor, nu mama cei pe jos pe jos ramane.
Prietenia intre femei:
O femeie nu a ajuns acasa intr-o noapte. In urmatoarea dimineata i-a spus sotului ca a dormit la o prietena. Ca sa verifice, el a sunat la cele mai bune zece prietene ale nevestei. Nici una nu stia nimic despre cele intamplate.
Prietenia intre barbati:
Un barbat nu a ajuns acasa intr-o noapte. In urmatoarea dimineata i-a spus sotiei ca a dormit la un prieten. Ca sa verifice, ea a sunat la cei mai buni 10 prieteni ai sotului. Opt dintre ei au confirmat ca a dormit la ei, doi au explicat ca el inca este acolo.
Barbatul: - In sfarsit! Am asteptat asta atata timp!
Femeia: - Vrei sa plec?
Barbatul: - Ai innebunit? Nici sa nu te gandesti la asta.
Femeia: - Ma iubesti?
Barbatul: - Bineinteles! Tot timpul!
Femeia: - M-ai inselat vreodata?
Barbatul: - Doamne fereste! Bineinteles ca nu.
Femeia: - O sa faci sex numai cu mine?
Barbatul: - Sigur ca da. Cu orice ocazie.
Femeia: - O sa ma lovesti vreodata?
Barbatul: - Ai innebunit?
Femeia: - Pot sa am incredere in tine?
Barbatul: - Da!
Femeia: - Iubitule!
... si acum, citeste de jos in sus
La scoala
Invatatoarea intreaba:
-Ce da porcul?
-Carne, raspund copii
-Ce da gaina?
-Pene, oua, carne...
-Ce da vaca?
-TEME ACASA
Cainele
-Vecine cainele dumneata mi-amuscat soacra!
-Si acum ce ce vrei sa ii fac?
-Vreau sa il cumpar.
Un melc bate la usa unui urs. Iese ursul, se uita, nu vede pe nimeni, dupa care se iuta in jos si da de melc. Enervat, il ia de guler si-l azvarle cat colo. Dupa sase luni se aud iar batai in usa ursului. Acesta iese din casa si da cu ochii de melc. Cand il vede, melcul ii spune:
- Ia asculta! Ce a fost faza de adineauri? intreaba nervos melcul.
d3utzsa întreabă:
vandrushko întreabă:
Remusopen întreabă: