Dezinformarea vad ca face ravagii...
Draga mea,dezvirginarea e PRIMA practica sexuala intre doi oameni.
Sa faci dragoste sau sa faci sex,au la baza acelasi lucru,un contact sexual.
Sa faci sex,este actul in sine,faci sex,te descarci nervos,e un act ce nu implica nimic altceva, sex instinctual, animalic si punct.
Sa faci dragoste inseamna acelasi act, plus suflet.Altfel te apropii de omul iubit si altfel se apropie de tine,sa faci dragoste,deci,implica sa faci sex cu toata dragostea pe care o poti exprima prin asta.
Dezvirginarea are loc,fie ca faci sex,fie ca faci dragoste,e parte a actului sexual prin care treci.
Cauta, in viata ta, sa faci mult mai multa dragoste decat sex.
E unul din micile secrete ale fericirii.
A face dragoste inseamna a face sex cu dragoste, in timp ce a face sex se rezuma doar la satisfacerea unor nevoi pur biologice. Dragoste faci cu trupul si cu sufletul, sex faci doar cu trupul.
Cu preludiu sau fara, daca ii zici dragoste, sex, amor. bla bla bla e acelasi lucru. depinde cu cine faci, in ce circumstante.
Sex e cam totuna cu dragoste doar e un cuvant mai romantic pentru a nu fi atat de "brutal"
E aceiasi chestie doar ca unul e un cuv mai romantic
ce iti explicau prietenii tai :sex =sex cum il intelegi si tu
dragoste=preludiu =ce se intampla inaintea actului sexual
Prietenii tai sunt virgini
Nu ai inteles bine, nu stiu ce ti-au explicat tie prietenii, dar probabil erau mai dezinformati decat tine. Atat "a face sex" cat si "a face dragoste" implica fizic acelasi lucru: desfasurarea actului sexual. Pe plan psihologic insa, cele 2 concepte sunt diferite. Sexul in general este contactul sexual ce implica doar placerea, iar dragostea, pe langa placere, mai include si ceva sentimente produnde. Poti face sex cu oricine, insa dragoste poti face doar cu persoana pe care o iubesti.
Legat de dezvirginare, aceasta poate avea loc si in timpul unei partide de "sex", dar si in timpul uneia de "dragoste". De preferat ar fi a 2-a varianta.
Pai practic, inseamna acelasi lucru, sa stii ca dragostea implica si pernetrarea, nimic diferit de sex, doar un mic detaliu: sex poti face cu aproape oricine, doar din dorinta de placere, insa dragoste poti face doar cu persoana iubita.O zi buna!
Diferenta dintre sex si dragoste este aceea ca daca faci sex,,, acela nu implica sentimente sau altceva. faci din placere. Dar deja cand zici a faci dragoste inseamna ca tu si partenerul va iubiti si ca totusi e ceva intre voi nu doar un rasfat sau cum vrei tu sa-i zici.
Eu cred ca e mai bine sa faci dragoste pentru ca atunci esti sigur ca partenerul are sentimente pentru tine si nu o face numai din distractie.
A face dragoste sau a face sex e cam acelasi lucru doar cu o mica diferenta care schimba tot contextul in a face sex te implici doar trupeste iar in a face dragoste te implici cu totul si trupeste si sufleteste.
As alege dragoste pentru ca sexul implica mai mult dorinta de placere iar dragostea dorinta de iubire si sentimente mai sofisticate
Vesnica intrebareDaca doi oameni chiar se iubesc...dar vor si placere? eu zic ca asta inseamna a face dragoste.Multi spun ca nu poti face dragoste in pozitii gen capra...de ce nu? a face dragoste implica sentimente, nicidecum felul in care o faci
In speranta ca ti-am putut fi de ajutor:*
missalenfrod întreabă:
ToniBoai întreabă:
Mutubal întreabă: