Dragostea este contactul sexual cu persoana pe care o iubesti si in care ai bagat multe sentimente. Sexul este tot un contact sexual numai ca asta nu tine de iubire sentimente tine doar de placere si e de moment. Majoritatea baietilor adolescenti se gandesc cand sunt cu o fata sa faca sex cu ea si asta nu pentru ca o iubesc doar pentru ca le place si se cred cool cand spun "Noi numai suntem virgini am f***** pe aia ". Eu asta cred ca e diferenta:d funda?
Sex faci numai din placere cu o persoana care doar te atrage iar dragoste faci cu persoana iubita
Sexul are loc intre doua persoane care simt decat atractie una fata de cealalta.este prezena doar aceea atractie.care exista pe moment si care dispare la sfarsitul actului sexual. Dragostea implica sentimente. iubire adevarata.si e mult mai frumos.ambii parteneri se simt mult mai bine.deoarece tie ca fata o sa ti fie mult mai usor sa te mulezi dupa el.sa fiti practic o singura fiinta. P. S sexul e ceva pasager. pe cand sa faci dragoste e un adevar deliciu
Draga mea dragostea o faci din placere iar sexul nu este ceva din placere pentru anumita persoana. Astept funda
Sexul reprezinta doar acea legatura fizica carnala pe cand dragostea reprezinta acel moment cand te conectezi atat psihic cat si fizic cu persoana iubita. Dragostea se mai nu meste si Mica Moarte deoarece te poti duce pana in paradis sa simti cea mai divina bucrie fericire si placere alaturi de persoana iubita si sa te intorci inapoi pe pamant fara ca macar sa iti stingi flacara.
Pai.e o chestiune legata de sentimente, nu poti face dragoste cu o persoana pe care nu o iubesti in schimb poti face "sex din dragoste".
E la fel si in privinta sarutului pe care eu il consider mai intim decat actul sexual in sine si asta pentru ca poti face sex cu o persoana pe care nu o iubesti dar nu o poti saruta(vorbesc de adevaratul sens a`l sarutului, nu orice limba`n bot se numeste sarut).
mydarkestdays întreabă:
DoctorLove întreabă:
florycyk_9864 întreabă:
noname_1435 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: