Unele etnobotanice nu creeaza dependenta. dar daca tragi in cantitati mari... 3 liniute poti deveni nervos, nu te mai controlezi, te vei simti din ce in ce mai rau, devii inconstient. sunt prafurile alea magic parca asa se numesc, alea te fac sa stai treaz, sa fii sufletul petrecerii.
Etnobotanicele sunt ca cel mai bun prieten, cand te duci la un party si nu cunosti pe nimeni iei o linita esti cel mai fresh))).
Drogurile. de la ele devii dependent. cocaina te distruge, toti zic ca nu devii dependent de la toate drogurile, dar nu este asa orice praf consumi, sau iti injectezi in vene te face sa devii dependent, daca iei odata o sa iei mereu, si nu te mai poti controla. drogurile sunt ca si tigarile daca fumezi odata incepi sa fumezi mereu.
depinde si ce tigari fumezi. jointurile... un joint de canabis face aproape cat 15 tigari normale cu nicotina.
diferenta dintre droguri si etnobotanice sunt ca de la etnobotanice nu devii dependet dar nici bine nu iti este.
Daca nu ai pe nimeni care sa te sfatuiasca eu iti zic sa nu incerci niciodata sa iei etnobotanice chiar daca prietenii tai iti vor sp i-a frate ca o sa fii fresh. nu stii ce faci pe urma daca nu esti invatat cu ele. si mai ales daca mai consumi si alcool.
Diferenta este ca *sic* cica etnobotanicele sunt niste substante care nu creeaza dependenta si nu creeaza aceleasi probleme ca si drogurile.
Sfatul meu: (desi nici eu nu ma droghez si nu am facut-o niciodata) mai bine tragi un fum de marijuana decat sa bagi nu's ce substante care nu's ce efecte pot sa aiba. Ideal este, insa, sa nu tragi nimica, ca sa nu tragi pe urma.
Etnobotanice = capace de wc topite, chimicale interzise pe Pamant, chiuveta din baie, pesticide si alte lucruri foarte bune, de ce crezi ca mori astia de la etnoholera.
Droguri = dai bani, dar sti ce folosesti.
Vampire_9682 întreabă:
Adyna_2786 întreabă: