| BlitzLikeXd a întrebat:

Care e difrerenta dintre o fata indragostita si un baiat innebunit?

7 răspunsuri:
| HaHaGirl a răspuns:

Nu exista diferente intre o fata indragostita si un baiat innebunit ...sau poate exista daca ma gandesc mai bine...un baiat poate fi innebunit dupa craci ei, dupa corpu ei nu dupa sufletu' ei am cunoscut, cunosc si cu siguranta voi mai cunoaste fraieri care o sa tanjeasca sa se culce cu una ..eu am o pedeapsa pentru astia..in liceu aveam multi baieti care vroiau sa se culce cu mine si le ''indeplineam'' dorinta intr-un fel.ii lasam sa ma dezbrace pana la sutien adica doar bluza jos iar apoi stop si asa se invatau minte.o fata indragostita e una care nu-l vede decat pe el si atat ..ametita inncebunita neindemanatica nu e in stare de nimic cand e o fata indragostita dar poate fi si un baiat nebun de atat indragosteala si sa fie topit dupa una singura.dc esti cumva innebunit dupa vreo fata?:->

| BlueFire1 a răspuns:

E cam acelasi lucru doar ca depinde de caracter acum trebuie sa ai grija de cine te indragostesti

| Lorena7712 a răspuns:

Fata cand este ranita plange dar baiatul cand stie ca e ranit innebuneste.
Astea cu conditia ca se iubesc cu adevarat big grin

| Demonull a răspuns:

Tine de gen.
Prost respectiv proasta.In rest, nicio diferenta majora ca amandoi sfarsesc in depresii.

| Roxaname a răspuns:

Depinde o fata indragostita e, indragostita pentru ce este el pentru personalitatea lui iar un baiat poate fi innebunit dupa corpul ei inebunita dupa o noapte cu ea putini baieti iubesc cu sufletul nu cu capul de jos...

| Vi003 a răspuns:

"Fata indragostita" cand il vede pe "baiatul innebunit" roseste si zice:"Vai, ma, nebunule!", pe cand "baiatul innebunit" cand o vede pe "fata indragostita" o ia la fuga ca sa nu-l prinda.

| SebylVane1890 a răspuns:

De obicei fata indragostita e timida, pe cand baiatul innebunit e in apogeul tupeuluibig grin

Întrebări similare