| Briannaa12 a întrebat:

Care e după părerea voastră cea mai sexy zodie?

Răspuns Câştigător
| Paul754880338 a răspuns:

Daca sexy se refera femei, atunci as spune ca nu zodia decide asta. Daca te referi la barbati as spune ca esti misogina;-). Nu tine absolut deloc de zodie. Tine de : sapun, pasta de dinti, sampon, vocabular, educatie, incredere in sine, modestie mai ales cand simti ca poti fi... mereu in top, putin despre cum se tine cutitul si furculita in mana ( daca nu preferi shaorma ), putin despre arta educatiei, un pic codul manierelor ( incredibil, dar DA poate face diferenta ), privitul in ochi nu in ecranul telefonului daca sunt fata in fata cei doi, sumare notiuni despre mersul pe tocuri sau parfumul folosit in functie de ocazie, vestimentatia de asemenea in functie de ora si ocazie ( adica nu rochie de seara verde fosforescent dimineata la 10 in piata ), si nu in ultimul rand temeinice cunostinte despre nutritie astfel incat sa se ajunga in situatia in care oglinda este de vina pentru imaginea deloc sexy aratata, chiar daca horoscopul sustine contrariu.

11 răspunsuri:
| aditimus a răspuns:

Leu

| corbulalbrosu a răspuns:

Fecioara big grin

| NotNamed a răspuns:

Niciuna. Nu cred in zodii. In 2021 sa mai crezi in zodii si sa îți gestionezi relațiile sociale raportandu.te la zodiile persoanelor cu care interactionezi mi se pare o prostie de neimaginat.

| mariusssss6969 a răspuns (pentru NotNamed):

In 2021 sa lasi comentarii pe tpu...boss cam aiurea klan

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A meawinking

| UnDiavol a răspuns:

Jale rău dacă ați început cu zodile laughing)) va luați după zodi

| Apokales a răspuns (pentru UnDiavol):

Pai, pentru ce altceva sunt stelele pe cer?

| UnDiavol a răspuns (pentru Apokales):

laughing)) nu zi ca și tu

| Apokales a răspuns (pentru UnDiavol):

Vezi ca noi, pestii, suntem mai sensibili. Nu rade de chestia asta. laughing

| UnDiavol a răspuns (pentru Apokales):

De asta sunt scorpion laughing))

| HotStuff a răspuns:

Ce mai sexy zodie este berbecul, pentru ca domina celelalte zodii, nu degeaba este si prima zodie din horoscop. Si celelalte zodii sunt ok, sincer mie nu imi place scorpionul.