Acum ca citesc raspunsul tau, am recitit intrebarea si stii la ce ma gandesc? cel care a pus intrebarea o fi fata de fapt si s-o fi referind la faptul ca b.f. ei i-a luat locul iubitului plecat? suntem la categoria dragoste si sex totusi.
Dar nu inteleg, te pune cineva sa alegi? fa-le cunostinta. iesiti toti trei. daca erati fete mai intelegeam naiba faza cu best friend si care e cel mai bun, dar asa... what's wrong with you? nu da cu piciorul unuia de dragul celuilalt ca s-ar putea sa gresesti. Iubitul meu de exemplu are cativa prieteni buni si unul dintre ei e plecat in alta tara. Se bucura enorm de fiecare data cand acel prieten il suna sau il cauta pe mess de fiecare data cand are posibilitatea si putin timp. Tu nu trebuie sa iei plecarea prietenului tau ca pe o tradare. Viata ne duce pe cai diferite.important e ca ti-a ramas prieten si nu s-a intors cu nasul pe sus ca altii care au iesit si ei in lume.
am stiut despre ce e vorba dar nu am vrut sa-i raspunde pentru simplu motiv ca nu are bunul simt sa-si modifice enuntul intrebarii, era greu sa intre la intrebarile lui sa dea click si sa-si editeze intrebarea? nu cred, oricum multumesc ca incerci sa ajuti
nu era greu deloc... oricum, ai dreptate. eu m-am zapacit si nu prea mai inteleg care e problema pentru ca e interpretabila intrebarea asta a lui Curiosul123123.
Acum ca citesc raspunsul tau, am recitit intrebarea si stii la ce ma gandesc? cel care a pus intrebarea o fi fata de fapt si s-o fi referind la faptul ca b.f. ei i-a luat locul iubitului plecat? suntem la categoria dragoste si sex totusi.
Salut, cred ca prietenul cel mai bun e cel care nu te uita, cel mai bun prieten al meu e plecat in alta tara ne vedem doar odata pe an si totusi nu cred ca lasi schimba pe altul, ceilati prieteni care iti sint mai tot timpul alaturea te pot trada in orice moment. Tu alegi dar eu sint de parere ca merita sa tii legatura de prieteni cu cel plecat.
HappynewCenusa întreabă: