La mine totul a fost atit de brusc, ca eu nici nu am avut timp sa retraiesc in privinta primului sarut! Deci era la scoala o serata care incepea la ora 18.00! eu tot eram printre participanti! in seara aceia eu venit si din alte localitati oaspeti! erau si doi baieti(frati) care tot ma priveau,, dupa serata am mers la disco! acolo cel mai mare dintre frati s-a apropiat! am vb, am dansat dupa care a urmat mult asteptatul sarut! totul a fost de la sine! el nici nu si-a dat seama ca prima oara ma sarut cu el! super! frumoase amintiri
Mmm super pasional timp de 5 minute... iamii imi aduc aminte cat de cool a fost!
Clasa a 8a. 14 ani abia impliniti. Parc. Un coleg. Surprindere. French.
Cam atat. Sincer, nu a fost nimic special. Crede-ma, conteaza enorm baiatul cu care te saruti. Senzatia e cu totul alta.
Imi amintesc ca prima data imi era tare frica, dar acum cand ma gandesc inapoi. Nu avea de ce sa imi fie! Sarutul e un lucru atat de firesc, si vine de la sine, tu doar trebuie sa te lasi dusa de val!
Buna,povestea mea este asa:
Era inainte de vacanta de iarna,am dat o petrecere la scoala,si am vorbit noi,eu eram cu un coleg impreuna si nimeni nu stia ca suntem impreuna,eu a trebuit sa pelc si am iesit in curte,dupa a venit si el si mi-a dat un trandafir rosu m-a luat in brate,si mi-a zis sa inchid ochii,eee,si uite asa m-a sarutataveam mii de fluturasi in stomac si mi-a spus asa: Esti singura fata care m-a facut sa fiu asa,te plac mult si sunt indragostit de tine mult,bibi!
nu am sa uit nici odata aceste lucruri, dar acum nu mai sunt cu el din pacate, si regret!
Poveste mea a fost foarte romantica.
Eu si primul meu prieten ne-am cunoscut prin intermediul internetului, bineinteles ca si el era tot din orasul meu.
Am stabilit sa ne intalnim la ora 16:30. El mi-a spus ca ne intalnim la domiciliul acestuia, nu in casa bineinteles in fata blocului.
M-a dus cu parintii lui cu masina intr-un loc minunat, era ceva ca o padure dar mult mai frumos.
El aranjase totul, era totul ca in povesti.
Eram lihnita de foame, asa ca el a pregatit masa.
Pana s-a inserat am avut multe discutii. Si-a sunat parintii sa ne ia, dar dupa ce am strans totul care era acolo m-a sarutat.
A fost un sarut de neuitat, in acea poienita de vis.
Daca ti-a placut, funda.
M`am gandit sa ti raspund la intrebare pentru ca azi m am gandit foarte mult la fostul meu prieten,cel cu care normal, am avut parte de primul sarut(adevarat) A fost in vara anului trecut, cand aveam 17 ani, el a venit de la Timisoara pana la Craiova doar ca sa ma vada dupa o luna de conversatii continue pe messenger si telefon.eram la o terasa cu fratele meu si alti prieteni, noi am iesit in afara terasei, ne am plimbat prin oras vreo 20 minute,eu tremuram toata de emotii si in cele din urma, el a fost cel care m a pupat(doar), uitandu se intens in ochii mei... dupa alte 10 minute de plimbari, ne am asezat pe o banca si m a sarutat.a fost magic si continua sa fie...I will always remember it! care este povestea ta?
Intro seara l-am intrebat ce vrea sa ii cumpar de ziua lui si mi-a spus ca un sarut:*si m-am tot gandit eu si pana la urma m-am decis sa il sarut de ziua lui pentru ca mi-a spus ca asta vrea si eram la pary cu cea mai buna prietena a mea pe leaganul din spatele casei si il strig eu si il intreb ca daca mai stie ce mi-a spus in seara aia pe mess si a zis ca nu si atunci s-a asezat pe leagan langa mine s-a uitat la mine si atunci l-am sarutat(nu eram impreuna si nici nu suntem)
...dar cu iubitul inca nu s-a intamplat
Chiar trebuie? nu mai tin minte in ce clasa eram sau cati ani aveam ...ma sarutat un baiat de care nici macar nu imi placea si nu am simtit nimic, daca simteam ceva pentru el poate era altceva, ma uitam si eu la filme romanticce cand eram mica si cand vedeam cand doua persoane se saruta credeam ca e ceva mai magic dar n-a fost ceva special pana cand nu am fost cu cineva de care chiar mi-a placut.atunci cand m-am sarutat cu candva de care mi-a pasat si l-am iubit chiar m-am simtit foarte bine
Hmmm clasa a 9a. eu aveam 15 ani iar el 19. intr-o seara m-a condus aksa de la scoala si cand treceam prin parcul din apropierea casei ne-am oprit si m-a luat in brate si a inceput sa ma sarute. eram prieteni nu eram impreuna si dupa asta am fost impreuna km 2 saptamani. a fost o senzatie super uneori si acum o mai caut dar nu o mai gasesc ...
Nu stiam ce sa fac eram pur si simplu emotionata din cap pana in picioare.Mi s-a parut ca dureaza o vesnicie.L-am urmat pe el a fost ok.Acum mi se pare ca a saruta pe cineva pe care iti doresti sa o/il saruti e super ceva magic :*
Phoi la sfarsitu` clasei a5a . Eram afara cu el si inca 4 prietene. Una tot ii zicea ia`o in brate, pup`o sh chestii din astea`. Cand s-a sunat m-am enervat si m-am dus si l-am pupat ! Aia a ramas cu gura cascata :o! Acuma in fiecare zi ma pupa Sa sti ca nu este ceva spectaculos, dar sunt multi fluturasi in burtika atunci . Eo facusem pe tupeista acolo dar dupa incepusem sa tremur . A fost special.
Raluka_Ioa_1990 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
KatiMe27 întreabă: