Ne-am cunoscut pe internet.Prima oară nu credeam că se va ajunge la o combinaţie, cu toate că începusem să îl simpatizez. Duă lungi convorbiri, zi de zi... mi-a propus să ne întâlnim. Avea treabă în Cluj şi cu ocazia asta, se nimerea foarte bine...pentru că ne întâlneam şi noi.
Cu toate că nu era nimic serios între noi, aveam fluturaşi în stomac.Nu ştiam cum va reacţiona când mă va vedea...
Ajunsă la faţa locului, vorbeam cu el la telefon. L-am zărit. L-am rugat să mai aştepte puţin pentru a-mi reveni.Sunt o fire sensibilă, ruşinoasă de altfel. Nemaiavând răbdare, traversase strada nespunând nimic... M-a rugat să mă întorc. şi l-am văzut.Eram aşa de nu ştiu.Sentimentul era de neexplicat.Probabil a fost dragoste la prima vedere.Am reacţionat ciudat.Am sărit în braţele lui, iar el m-a cuprins cu toată forţa.Parcă ne cunoşteam de ani!
A fost foarte frumos! Şi îmi amintesc cu drag, mereu.
La noi e simplu:vazut, placut, impreuna 3 luni, despartit o luna, impacat din nouIn general nu acord o a doua sansa mai ales cand e vorba despre nivelul asta de tradare dar vreau sa cred in oameni.Chiar vreau. Dar nu ma arunc cu capul inainte:e in supraveghere si in probe
Si eu tot ca Monique...tot pe net ne-am cunoscut, in urma cu un an.
Am vorbit pe net, am facut schimb de numere de telefon, a insistat sa ma cunoasca, ne-am placut din prima clipa. Si totul a continuat cu o poveste foarte frumoasa care tine si in ziua de azi
Eu am avut 2 dar amandoua se termina trist
prima a fost cu un baiat de 14 ani care ma folosit si ma jignit si m-a facut de rusine in fata tuturor.
a doua poveste e cu un baiat mai mic cu un an decat mine care m-a facut sa ma simt ca o fufa si i-am dat papuci sin a 2 saptamani