| kiddo3mâncaţiaş a întrebat:

Care e primul lucru dupa care va faceti o impresie a unei persoane? Care e primul lucru la care va >uitati?:

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unghiile de la picioare.

13 răspunsuri:
| BaiatulAnonim a răspuns:

Aspectul ingrijit (sau nu) al acelei persoane spune multe despre ea. Pentru o impresie mai amanuntita ar trebui sa vorbesti cu acea persoana.

| VodkaCoca a răspuns:

La aspect, daca e o persoana ingrijita, de obicei eu prima data ma uit la mainile la o persoana ca sa imi dau seama cat de ingrijita este, iar dupa la privirea persoanei respective si atunci pot sa imi fac cat de cat o impresie, da cum aparentele mai inseala cateodata trebuie sa ai si o discutie, ca degeaba persoana e ingrijita, finuta etc daca atunci cand deschide gura o iei la fuga. Ah si cand vorbesc cu o persoana ma uit la dantura, cred ca la urma urmei aia e cea mai importanta.winking

| andrei a răspuns:

La podoaba capilara.

| Auslesse a răspuns:

Ochi,fata,imbracaminte,modul in care vorbeste.

| Oana92 a răspuns:

Se spune ca ochii sunt oglinda sufletului asa ca te sfatuiesc sa privesti mereu oamenii in ochi, iar privirea lor iti va spune mai mult decat pagini intregi de descriere...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simtul umorului.
Ochii, ca sa vad daca ii are mai frumosi decat ai mei.

| Mαdαliηα a răspuns:

Cand vad prima data o persoana ma uit la ochii, sa'i vad privirea. De obicei cunoscu omu; dupa privire. Dar ca sa imi fac o impresie trebuie sa si vorbesc cu acea persoana. Imi plac oameni care vorbesc incet si calm happy. Asta expirma ceva, nu-mi plac aia care rad ca prostii singuri si fac glume fara sare... Imi plac aia mai retrasi, timizi si la locul lor kiss. Noapte Buna ♥

| pipluup a răspuns:

Chiar daca ne dam seama sau nu, cu totii ne facem o prima impresie asupra persoanelor pe care le intalnim pentru prima data: de obicei in primele 30 de secunde. Aceasta prima impresie ne da sentimentul de simpatie sau antipatie pentru persoana respectiva. Sunt generate ganduri de genul "este ca mine", "este ca Sean", "nu este de loc ca mine", etc.

Bineinteles ca, in multe situatii, atunci cand cunoastem oameni noi in localuri/baruri, avem timp sa corectam parerea pe care altii si-o fac despre noi. Oricum, sunt multe situatii in viata, precum interviurile, unde este putin timp pentru a schimba impresiile gresite. Este important sa stii cat de usor se poate crea o impresie gresita.

| kiddo3mâncaţiaş explică (pentru pipluup):

Http://www.ejobs.ro/......-impresie.
Pe bune?:))
Asa pot sa caut si eu pe net. Thanks. Vroiam s vad parerea ta cu CUVINTELE TALE. :)

| pipluup a răspuns (pentru kiddo3mâncaţiaş):

Mda...dar cum zici tu ''macar m-am interesat''

| kiddo3mâncaţiaş explică (pentru pipluup):

Cu ce sa te interesezi? Intreabarea era pentru fiecare."Care e primul lucru la care va >uitati?" adica care e primul lucru la care tu te uiti. decat sa "te interesezi" puteai sa iti spui parerea sincereahappy.winking

| rTaxq a răspuns:

Portofelurolling on the floor...
Glm:p...Daca fumeaza, daca e drogat sau daca e alcoolic. nu suportwinking

| And_8765 a răspuns:

Eu ma uit la funt sani si dupa la fata