Sunt de acord cu tot ce ai spus! Iar pe cei care sunt chiar hidosi, de nu te poti uita la ei, cred ca-i putem lasa in afara discutiei, ca majoritatea oamenilor nu sunt asa, iar cele care spun ca pentru ele conteaza doar sufletul, intelectul, etc. probabil nici nu se asteapata sa intalneasca vreunul hidos in realitate!
Eu zic ca proba eliminatorie e fizicul, atentie, eliminatorie, nu este insa si suficienta pentru o relatie de calitate.
Multi confundati eliminatoriu cu suficient.
Adica cand nu atragi deloc, nu mai au importanta celelalte, cel putin asa arata treaba, lumea te va place doar ca om, nu vei simti ca vrea sa faca relatie cu tine cineva, decat poate din compromis, sau interes.
Majoritatea atrag cat de cat, insa sunt si destui neatractivi total, si acolo e o mare problema.
Dar daca atragi cat de cat ca orice om, atunci asta nu ajunge deloc, trebuie obligat sa fie si ceva din celelalte calitati, pentru ceva serios.
Dar pentru distractie, ajunge si fizicul si atat.
In schimb celelalte nu-s eliminatorii, adica se mai poate fara ele.
De ex multi de ex daca cineva atrage cat de cat, face rel cu acela chiar daca e mai prost, sau mai prost la caracter, nu e problema, mai ales daca si celalalt e la fel.
Un prost cu alt prost se intelege bine, un nasol la caracter se mai intelege cu unu nasol la caracter, insa un neatractiv total niciodata nu o sa placa alt neatractiv total, si nici invers.
Mai tarziu da, poate sa nu mai conteze fizicul, si sa conteze doar dragostea matura bazata pe caracter, inteligenta, comportament, atasament, insa asta nu la tinerete.
Era aia "ce e frumos si lui dzeu ii place", nu "ce e inteligent si lui dzeu ii place".
Da, Mosotti, ai dreptate. Uite, Șerban are doar 18 ani si ar mai trebui sa stie cate ceva despre cum se poarta oamenii cu tine daca esti nasol la mecla.
Oamenii simt imboldul sa se ia de tine (sa te testeze) daca arati nasol.
Ăștia se cheamă curățătorii naturii si exista si la celelalte animale.
Daca un leu arata diferit, ceilalti lei il vor tachina si chinui pana cand leul care arata diferit va muri.
Acuma, cand te stii urat, da, trebuie sa fii mai destept decat majoritatea oamenilor. Insa nu trebuie sa fii bun cu oamenii, ca vor încerca să profite de tine. Trebuie neaparat sa ai un job bun din care sa scoti bani frumosi.
Altfel, degeaba vei fi tu un bun prieten pentru altii, ca ei nu te vor considera prietenul lor bun. Degeaba incerci sa fii sociabil, ca majoritatea oamenilor te vor evita sau te vor respinge. Degeaba incerci sa fii politicos cu oamenii, ca ti se va raspunde cu răceala si ironie. Degeaba te îmbraci bine, in haine de firma, ca vei fi tratat cu invidie si ironie, chiar cu dușmănie.
Mai bine stai singur decat in compania oamenilor; mai devreme sau mai tarziu vei afla ca toti pe cei care ii considerau prieteni, nu erau decat curve viclene cu tine.
Degeaba te porti frumos cu fetele si incerci sa le impresionezi cu caracterul si inteligenta ta. Nu vei obtine nimic din asta. Doar iti vei irosi aiurea timpul si te vei alege cu frustrări, iar intr-un final tot singur te vei simti/vei ramane.
Cel mai bine e sa le ignori pe femei, sa te faci ca nu le vezi. Repet, daca vei crea niste legături cu ele, va fi spre paguba ta, ca doar vei pierde, iar cand tragi linie, iesi pe minus. Ca urat, trebuie sa fii un lup singuratic.
Pai cam asa este, insa acel om trebuie sa isi stie nota fizica, iar pentru asta va trebui sa cunoasca cum afla asta.
Si ca sa inteleaga cum afla asta, trebuie sa inteleaga intai ca fizicul e eliminatoriu adica fara el nu se poate in relatii, trebuie sa exista cat de cat macar.
Altfel daca nu e deloc, e doar o pierdere de timp sa caute femei, decat daca vrea sa fie tinut de interes de unele mai misto, sau compromis de una nasoala pe care nu o ia altul, si acolo apare problema, ca de aia nici lui nu o sa-i placa, si chiar daca aia sta cu el, nu se va simti el bine.
Prieteni poti sa-ti faci chiar daca nu esti deloc atractiv pentru femei, ajunge sa arati cat de cat okey ca om.
Problema apare la relatii.
Aici nu sunt de acord, depinde de barbati, daca te duci la tractoristi normal ca te vor ironiza, altfel nu se intampla asa.
Prietenul meu ala total neatractiv, cu cine a vb, a vb f okey cu orice barbat, nu a fost ironizat mai deloc, a fost ironizat de femei cand a vrut sa caute pe matrimoniale.
Ca nu s-a integrat el in prietenii cu ei, asta e altceva, dar asta de la felul aparte care-l are, nu ii place ce le place alora, dar din partea alora avea usa deschisa.
Stiu si faza cu modul in care te trateaza ceilalti! Chiar am un "prieten" care mai rade de mine din cand in cand, si ii mai face si pe altii sa rada de mine(eu stau cu el ca parintii nostri se cunosc, deci na)! Nu toti se comporta asa cu mine, dar foarte multi da! Am din fericire ceva inteligenta, trag tare acum sa-mi fac cariera si sa investesc in hobby-uri(citit, vizionat de filme/seriale/animeuri etc.)si aia e! Sunt din fericire introvertit si am fost dintotdeauna, deci pot spune ca m-am obisnuit deja cu singuratatea!
Oamenii sunt prea complecsi pentru a spune o proba eliminatorie si aia sa fie singura. Sunt prea multi factori, insa poti sa vii si sa spui ca in ruptul capului nu ai accepta un om care face nu stiu ce chestie sau care arata in nu stiu ce fel.
Apropo, si daca fata este inteligenta, atunci de ce face o alegere proasta, de ce ar respinge banii? (o mica gluma)
Eu cred ca nu as accepta o fata superficiala, ma feresc de fetele machiate in exces pentru nimic. Te machezi pentru ce?! Ca te duci la cumparaturi sau la locul de munca unde trebuie sa arati decent, nu sa urli dupa atentie.
Fizicul! Pentru cei care spun ca inteligenta cea mai importanta, ar trebui sa faca o scurta introspectie! Nu spun ca nu ii pasa niciunei fete de inteligenta, dar aceasta nu mai este considerata "cool".In lumea moderna, ce conteaza in mare parte este aspectul fizic si abilitatile sociale! Sa-ti zic cum am ajuns la concluzia asta:Eu am fost victima bullying-ului in generala! Bine, multumesc Domnului n-a fost ceva prea grav, ceilalti doar faceau glume despre cat de slab sunt! Iar in clasa eu eram vazut ca fiind printre cei mai destepti de pe atunci! Prin urmare, inteligenta nu mai e o calitate care sa fie apreciata daca nu ai si altceva pe langa aceasta! Ideea e ca cel mai destept din clasa, care era olimpic la matematica, arata destul de bine si avea si abilitati sociale, si lumea il aprecia pe el mult mai mult, dar el era apreciat si de fetele alea populare, carora le pasa doar de distractie, deci nu pentru inteligenta il apreciau! Si mai e o chestie:eu sunt vierme de carte, citesc foarte mult! Si colegii mei de liceu, ma mai tachineaza ca stau sa citesc atat, si-mi spun: "Hai, mergi si tu la sala, da-ti ochelarii aia de tocilar jos, fa-ti si tu o prietena, etc.". Practic majoritatii oamenilor nu le pasa de inteligenta, poate doar cei care o au cu adevarat, dar de multe ori nici alora, ca am vazut destule fete din licee bune cu baieti din liceul sportiv, care arata bine! Ce vreau sa spun este ca da, conteaza si inteligenta, dar pentru un numar mic de oameni, si doar dupa ce a fost trecuta proba aspectului fizic
P.S. Daca am vreo greseala de scriere, scuze, am scris cam repede!
Serban, tu spui ca fizicul ar conta mai mult decat psihicul. Acuma, daca ma gandesc ca daca esti urat si inteligent, ai succes foarte putin sau deloc. Insa daca esti frumos si prost sau mediocru, cuceresti fara probleme frumoase si proaste sau mediocre.
Totusi, daca ai arata normal/banal, insa ai plusa pe simtul umorului, bune maniere, cultura generala, caracter, nu crezi ca ai avea lejer succes la genul de fete care iti plac tie?
Cu simtul umorului, bune maniere si caracter, da! De cultura generala chiar nu stiu ce sa zic, adica e bine sa fie si aceea, dar nu stiu daca e asa importanta! Cred ca mai mult conteaza aici interesele comune, adica daca ei ii place sa citeasca, si mie la fel, sau daca ne plac amandurora serialele si asa mai departe! Ca oricum sunt putini pe care i-am cunoscut sa aiba o cultura generala foarte vasta, majoritatea preferand fie sa se ocupe de chestii neinsemnate tot timpul, fie sa-si dezvolte foarte mult cunostintele intr-un domeniu(sau doua)pe care il considera interesant!
Cultura generala e buna ca sa ai ce vorbi, sa umpli acele pauze jenante, cand niciunul dintre voi nu mai stie ce sa spuna.
Acuma na, ce sa zic, cred ca doar uratii/dismorficii au problema asta cu sexul opus (si indivizii cu dizabilitati sociale, indiferent de cum arata). Daca deodata ar incepe sa se nasca in populatie indivizi fara o mana, sa zicem, ghinionistii s-ar intreba cat sau daca conteaza faptul ca n-ai doua maini, si daca se poate compensa defectul cu abilitati intelectuale. Faptul de a avea doua maini ar deveni criteriu de selectie sexuala. Insa, majoritatea oamenilor normali nu si-ar pune problema asta, daca conteaza sau nu sa ai doua maini, si ar trece direct la criterii ce tin de latura noastra psihica. Asa ma gandesc ca merge treaba si in cazul urateniei, iar cand femeile spun ca vor cu sufletul, lor nu le trece prin minte niste hidoși cu suflet bun, ci se gandesc automat la indivizi cu care nu ti-ar fi rusine cu ei pe strada.
Da, exact asta am vrut sa spun, ca nu se asteapta sa intalneasca vreun hidos, mai ales daca pe net tipul inspira incredere in sine, caracter, educatie. Asa eu, vorbeam pe un forum cu o tipa si mi se parea super cool si chiar asa si era. Intr-o zi mi-a propus sa ne purtam discutiile interesante la o cafea. Bai, deci cand am vazut-o, imi venea sa-i spun, "te rog mult, spune-mi ca nu esti tu Alexandra!" Tipa era cat un dulap, dintii din fata ii avea aproape distrusi, iar un ochi era pe sfert inchis (ptoza palpebrala). N-am reactionat in niciun fel, insa nici n-am pupat-o. M-am comportat cu ea ca si cum mi-ar fi fost un bun tovaras. Fata a fost ok, insa dupa intalnirea asta nu mi-a mai raspuns. Dupa mult timp mi-a reprosat ca asa suntem noi, barbatii, ne uitam doar la ambalaj, nepasandu-ne deloc de continut.
Ce era sa mai zic, n-avea rost sa o mai contrazic cu ceva. Am lasat-o in pace si gata.
Mda. Tot noi suntem vinovați că ele se dau drept altcineva în mediul online
Sunt de acord cu tot ce ai spus! Iar pe cei care sunt chiar hidosi, de nu te poti uita la ei, cred ca-i putem lasa in afara discutiei, ca majoritatea oamenilor nu sunt asa, iar cele care spun ca pentru ele conteaza doar sufletul, intelectul, etc. probabil nici nu se asteapata sa intalneasca vreunul hidos in realitate!
Vreau sa spun cum poți sa jignești asa în condițiile în care nici un 'handsome' nu ar face o?
Vocea să nu fie iritantă. Iar aici nu mă refer la cum sună ea, că mai nicio voce nu este "urâtă". Mai degrabă mă refer la felul de vorbire, să fie curat, să nu încerce prea tare să impresioneze, să nu fie inundat de ticuri verbale sau prescurtări/englezisme. O exprimare educată și calmă, care să-ți inspire stabilitate emoțională și nu volatilitate infantilă.
Am sa raspund chiar eu primul la aceasta intrebare.
Miturile urbane spun ca pentru barbati conteaza fizicul, iar pentru femei inteligenta si sufletul. Treaba asta trebuie lamurita.
Da, pentru femei conteaza sufletul si inteligenta, atunci cand fizicul barbatului inspira sanatate. In caz ca fizicul acestuia prezinta defectiuni evidente, respectivul va fi sigur respins.
In acelasi fel stau lucrurile si la barbati. Apoi, nu toate femeile cauta suflet si inteligenta, ci doar cele educate si inteligente, atat cat or fi ele. Daca ne gandim ca majoritatea românilor asculta manele, e clar ca inteligenta si tot ce tine de aceasta nu reprezinta un criteriu de alegere a unui partener de sex opus pentru majoritatea românilor.
Altfel, daca arati normal si esti cat de cat inteligent si sanatos la cap, nu o sa ai niciodata astfel de dileme, fizic vs psihic, bani vs iubire, criteri de eliminare si acceptare.
Doar atunci cand te afli la extrema negativa in ceea ce priveste fizicul si/sau psihicul, ridici asemenea probleme.
Ce treabă au manelele cu inteligența? Crede-mă, ascult muzică clasică, jazz și tot ce vrei și tot prost sunt. E un stereotip lipsit de orice fărâmă de logică.
Au treaba. Statistic vorbind, prosteala, golaneala, badaranismul, analfabetismul, low IQ - toate astea le intalnim in randul ascultatorilor de manele. Uite un exemplu pe care l-am intalnit de atatea ori; toti indivizii cu retard intelectual, inclusiv cei cu sindrom down, preferau mai degraba manele decat alt gen de muzica.
Daca ai realizat ca esti prost, inseamna ca te duce mintea. Un prost nu isi da niciodata seama de starea lui intelectuala.
Tot ce ai zis aici e scos din burtă.
Mda, parerea ta. Ceva argumente ai?
Ingognito întreabă: