Ignoră răspunsurile date de tipe care dau impresia că s-au dezvirginat la 12 ani, cu un tip pe care l-au cunoscut cu două zile înainte.
Nimeni nu-ți poate descrie exact senzația pe care o ai la primul contact sexual. Și totuși, dacă cineva ar încerca, n-ar mai fi misterul ăla și entuziasmul.
Totuși, nu e ceva standard.
Experiența poate fi una neplăcută dacă o faci atunci când ești nesigură că vrei asta, și e doar o curiozitate acolo. Sau dacă nu ai un partener stabil, la o vârstă în care ești pregătită atât fizic, cât și psihic.
Și totuși, experiența e super plăcută dacă ai toate alea.
Doar că din păcate, în ziua de azi, parcă toți o fac fiindcă e ceva trend.
Iata o intrebare pe care ai putea sa i-o pui mamei tale!
Sa vedem ce parere are despre copila ei si curiozitatile care o domina la 15 ani!
Am întrebat-o. Nu mi-a răspuns prea multe. Și nu am 15 ani, pupici
De regula una cat se poate de ''nasoala'', de neplacuta, de dureroasa, pe care probabil, nici una sau in orice caz prea putine dintre fetele dezvirginate si-ar dori s-o retraiasca si a 2-a oara. Sanatate!
Prima e aiurea, nu neaparat ca doare, ci ca ti-e teama. Si conteaza foarte mult sa ai un partener cu rabdare.
Dar pot sa te incurajez spunandu-ti ca DOAR prima oara e aiurea.
Destul de nasoala. Durere insuportabila, neobisnuinta(e cam ciudat sa te dezbraci pentru prima data in costumul evei in fata cuiva), te simti neexperimentat si chiar asa e si asta te face sa gandesti. *ce dracu caut aici*si iti vine sa o iei la fuga.
Nu e prea ok dar depinde si de persoana... poate sa fie cea mai frumoasa sau oribila amintire a ta
beausingurlamasamea întreabă: