Vorbe frumoase(vrăjeala) am înțeles, dar talentul care e?
Alege o variantă până la urmă și fă sex
Mergi la petreceri și pleci cu una?
Nu te ai gândit ca multora dintre noi nu ne plac petrecerile?
La club la fel, nu te duci și alegi una și gata o iei acasă, trebuie abordate.
La munca? 0 șanse sa o faci
Prietena pe care o ai? E prietena și n ai cum.
Singura varianta eligibila dintre cele enumerate de tine e sa mergi la femei, pe bani cred ca te refereai.
Altă variantă nu ai dacă aia e singura din toate pe care o poți face.
E dificil.
Fii atent! O iei frumos o duci la tine, beti cate 100-200 ml whisky si mergeti sa va odihniti in pat!
Cred ca cel mai bun răspuns.Dar dacă n as sta cu părinții.
Atunci ia o camera la hotel.
Greu cu banii
Și la hotel își da seama fata de ce intenții ai cu ea, acasă mai maschezi ca ai multe soluții.
Nimeni nu ajunge întâmplator în patul nimănuia și nici o concindență nu este este o alegere.
Și acum să-ți răspund la întrebate mam trazit sa beau suc și ma pun sa dorm cu sticla de fanta în pat mai 2 ore ))) nopate bună.
In primul rand, invata sa vorbesti corect limba romana. Apoi ia-un un job, fi pe picioarele tale si bineinteles, cu multa incredere poti reusi. Nu exista o reteta pentru asta, femeilor le plac barbatii independenti, curati si siguri pe ei.
Nu facem nimic pentru asta. Suntem punkiști și ne doare-n partea dorsală. Dacă e să fie bine, dacă nu, nu. De sex oricum avem parte din alte combinații și învârteli. Ăștia cu strategiile lor eșuate sunt niște lingăi. Dacă ești sigur de lucrurile pozitive pe care le poți oferi într-o relație și dacă ești suficient de încrezător în forțele proprii, asta nu ar trebui să reprezinte un efort și nici o situație stresantă. Nu există nicio rețetă specială care să îți spună exact ce să faci, cum să faci și când să faci.
Alte combinații și învârteli, cum ar fi?
Mulți se laudă cu combinații și de astea și n-au ars nimic o viață întreagă.
Femei dornice de sex pe bani sau femei dornice să facă sex cu tine din cauza faptului că aparții unui grup interesant cu care acea persoană vrea să se afilieze pentru că sunt prea fresh băieții și e păcat să-i rateze. Evident, nu toate fetele fac asta, dar există destule care doresc asta. Trebuie să te descurci și să nu lași ocaziile să treacă pe lângă tine sub pretextul că "nu sunt pregătit acum". Te pregătești din mers și mergi pe spontaneitate. Așa funcționează lucrurile azi. Trebuie să te orientezi. Eu sunt metalhead și în grupul meu e foarte ușor să ajungi la relații sexuale. Fetele goth sunt foarte de treabă și mai ales dacă a consumat ceva, în 3h veți ajunge într-o cameră de hotel sau chiar la ea acasă, dar trebuie să te vadă că ești hotărât. Dacă ești pe tine în fața ei, n-ai făcut nimic.
*Dacă ești pișat pe tine...* am vrut să zic, dar auticorectorul mi-a făcut figuri.
Ziceai undeva mai sus că nu îți place să ieși în club, nu îți place cu gang-ul, nu-ți place nimic. Atunci află că în viață te mai si forțezi să-ți placă anumite lucruri, dacă vrei să ai beneficii pe mai departe.
anonim_4396 întreabă: