| Jade20 a întrebat:

Care e treaba cu toti baietii astia singuri de pe TPU si fetele pe interes? happy
Pe ei tot ii vad ca se plang aici.

95 răspunsuri:
| TFL a răspuns (pentru RAY):

Nu si nici n-am de gand, nu am sa dau banii pe asa ceva, nu vad logica, e unul pe Youtube, cu o papusa in clipuri, tot asa LONER laughing nu vad sincer ce e asa fain, e acelasi lucru, mai e si pe baterii, de banii dati pe asa ceva mai bine platesc pentru sex, chiar daca ma expun bolilor stiu macar ca am facut ceva benefic cu ei

| Mosotti a răspuns:

Depinde, nu uita ca aici sunt multi adolescenti, sa fii singur la 18 ani nu este o problema. Aia la 27 ani singuri aia sunt asa fie ca au un caracter f prost, fie ca nu arata deloc atractiv, fie ambele. Desi sunt baieti cu caracter infect care au n gagici misto, culmea, ca s-ar putea ca tocmai asta sa atraga.

La fete pe interes nu cred, ele se supara ca majoritatea barbatilor le apeleaza pentru sex, si asta le irita maxim. Vin sa socializeze, si atunci n-au loc de privatele mesaje ale astora. Nu pot discuta ceva, ca aia tot catre sex duc discutia.

| mgtow a răspuns:

Aia singuri prind numai panarame daca sant oameni seriosi, cine e neserios are parte de sfantele moaste. Iar ele interesul pe prim plan, azi zice una maine face alta

| Mosotti a răspuns (pentru TFL):

De ce nu sunt sanatosi la cap cei ce vor papusi?! Eu de ex nu vreau si am si zis mi se pare chiar lui mgtow odata, dar ii inteleg, fiecare gandeste si face cum simte. Cine are 2000-3000 Euro inseamna ca isi permite, altfel nu dai atat, ca nici nu ai de unde. Unu care are mii de euro economii, inseamna ca, castiga foarte bine.
Asa le place lor, nu trebuie sa fie toti ca mine sau ca tine care nu vrem.

Daca te int subiectul citesti si o carte de 500 pagini, daca nu, sigur ca ti se pare aiurea si juma de pagina, si asta i-am zis-o si lui RAY cu o ocazie din asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e pe TPU e in toata lumea
Femeile au devenit animal de companie sta cat ai papa bun bani multi
Nu mai sunt cum au fost mamele noastre de casa
Toate vor lux si stat degeaba nu sunt in stare de nimic