| tHeLInCuBUS a întrebat:

Care e varsta minima la care poti sa iti incepi viata sexuala la fete? cu cat este mai mica cu atat este mai grav?

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Din punct de vedere medical, varsta minima este 17 ani si jumatate. Riscul de cancer de col e cam acelasi la orice varsta ma mica decat aceasta. Insa inceperea vietii sexuale mai devreme (uneori chiar sub 16 ani) duce la alte complicatii, fiindca organismul nu este capabil sa faca fata agresiuni si sufera dereglari complexe care isi fac simtite efectele si dupa zeci de ani (menstre neregulate, hiperplazii de endometru, etc).

| mgtow a răspuns:

Da aproape nimeni nu respecta chestia asta cu casatoria. In plus cu criza care o avem e suficient sa te duci la primarie si sa faci actele acolo.

| cOnTexT a răspuns:

Sincer. ☻

Cand e pregatita fata happy, dar incearca si tu de la 16-17 ani in sus, sa nu fie totusi prea mica... si daca chiar vrei, prima oara fi foarte bland... Baftawinking

| mereualaturideel a răspuns:

Nu este vfarsta pentru astahee hee; asta se face dupa cum tu simti si esti pregatita atat fizic cat si psihic; am 14 ani si mi-am inceput viata rexuala dar de la inceput am realizat ce riscuri pot exista insa d-zeu a fost cu mine si nu am nici o problema de sanatate nu sunt nici insarcinata spre norocul meu love struck si acum depinde de tine, daca ti sau nu la persoana aia foarte mult, daca ai incredere in ea, daca esti cu ea de foarte mult timp, si daca te iubeste la fel de mult si el, asta e clar. Si cu cat este mai mica cu atat este mai grav?! de unde ai scos astea
riscurile de cancer de col, sarcina, etc sunt aceleasi la orice varsta
trebuie sa te gandesti la tot ce va urma, trebuie sa iti asumi responsabilitatea asta inainte de a face sex; o spun din proprie experienta; adica chiar daca am 14 ani sunt destul de matura sa realizez in ce pericol ma pun dar pentru mine nu a existat nici o problema.
sa sit durerea nu e mare, nici sangerarea abundenta. daca te sperie cienva ca e dureros, bine ca trebuie sa fii si destul de dezvoltata ca sa nu fie dureros; de fapt durere exista dar este suportabila; fundita daca vreilove struck sper sa te ajute raspunsul meu

| FathaAceea a răspuns:

Hey,
De obicei viata sexuala se incepe dupa casatorie[fara prezervativ]
Dar daca o incepi prea devreme e greu.
funda te roooghee hee!

| Bebe_9173 a răspuns:

Buna viata sexuala dupa parerea mea. o incepi atunci cand te simti pregatit/a.Insa de preferabil cat mai tarziu.

| SoWhat_3024 a răspuns:

Legal este 14 ani happy
Da' cum in zilele de azi 14 ani e putin laughing na

| APOSTOLVIVIANA a răspuns:

Razvan eu nu iti cer funda si iti spun raspunsul la intrebare. Tu ca baiat pot sa spun ca ai de pe la 15 ani cam cat trebuie pentru ca vaignul are 9-10 cm. Dar cel mai bine ar fi sa intretii relatii sexuale cu o fata dupa 17 ani. Iar la fata cam tot la fel dupa 17 ani.Pentru ca riscul de cancer de col creste cu cat ea o face mai repede.Nu exista varsta daca iubesti. Daca simte sa o faca si e pregatita e ok.Numai sa nu ii para rau dupa.

| ionutzcarolnr1 a răspuns:

12-13 ani pentru ca este bazinul mic

Întrebări similare