Eu as vrea pe la 27, dar sper sa gasesc persoana care ar vrea si cu care as vrea sa fiu toata viata
Din pacate in ziua de azi toti evita casatoria si nimeni n-o mai ia in serios
Ma uit in jur si 98% din casatorii/concubinaje au loc pentru ca fetele sunt destul de smechere sa 'toarne' un copil 'accidental' si gata, au scapat de griji si munca!
Asa e pe la mine, nu zic ca peste tot!
Trista realitate!
Fetele se pot casatori odata cu implinirea varstei de 16 ani, iar baietii odata cu implinirea varstei de 18 ani.
Nu exista varsta perfecta, dar exista persoana potrivita si momentul potrivit. Casatoria nu se programeaza!
"Varsta potrivita " este atunci cand tu crezi ca esti pregatita. Atunci cand simti si stii ca el este alesul, si esti sigura pe tine.
Conteaza care-i varsta lui potrivita.Peste 25 de ani, oricum... daca nu te forteza nevoia.
Hmm. eu am 14 şi sincer, m-aş căsători la 26 de ani cel puţin. Ştii, căsnicia şi copii îţi schimbă viaţa complet. Nu te gândi la asta acum, eşti prea tânără, disfrută de viaţă! Ai timp pentru toate, stai liniştită! =)
Pai ar trebui sa profiti din plin de viata ta aranjazate cat mai poti ca daca te mariti barbatul tau nu te va mai lasa sa umbli cu fusta scurta, cu decolteu, etc.Si eu consider ca varsta medie este de 25-27 de ani.
Nu cred ca exista varsta potrivita. Probabil ca simti cand a venit momentul atunci cand simti ca cel de langa tine e alesul si te simti pregatita pentru asta.
Bună. eu cred că ar mai trebui să aştepţi până pe la 25-26 de ani, cam aşa. Sau, dacă vrei tu, merge şi la 24. De exemplu, matuşsa mea s-a căsătorit la vârsta de 25. Mă rog. eşti cam tânără docamdată. Gândeşte-te că vei avea şi copii. Acum, profită şi tu de tinereţe . Vei avea destul timp să ai grija de copii, nepoţi şi altele.
Sănătate!
Cand esti pregatit. cand crezi ca ai gasit persoana ideala si esti sigura pe tine.
beausingurlamasamea întreabă: