| ForeverWarrior a întrebat:

Care e visul vostru cel mai mare si dureaza ani sa il indepliniti? si cati de dispusi sunteti sa va sacrificati pentru el?

8 răspunsuri:
| 95Cosmin a răspuns:

Cel mai mare vis al meu acum este sa reusesc sa cuceresc o fata de care imi place, dat fiind faptul ca va fi prima mea prietena cred ca va fi cam greu, dar sunt optimist.Al doilea vis il am de cand eram mai mic, si anume sa am un serviciu care sa fie banos si care imi permite sa continui culturismul.

| ForeverWarrior explică (pentru 95Cosmin):

Culmea si eu vreau aproape aceleasi lucruri ca tine.si eu vreau sa cuceresc o fata dar sunt cam timid si am incercat dar am dat-o in bara dar acum sunt schimbat si daca nu e prea tarziu sper sa reusesc. Celalalt vis e si al meu cu culturistul vreau sa trag tare si sa am un fizic masiv si definit, un servici bine platit(electrician sper) si sa ajung culturist profesionist si sa castig cel putin macar un concurs de culturism.Visez sus si voi ajunge acolo daca imi da Dumnezeu speranta si sanatate.Tu de unde esti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Să ramân cu persoana iubită pentru tot restul vieţii şi o să fac tot ce imi stă in putere să indeplinesc acest vis.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un vis de-al meu foarte important, este sa intalnesc macar o singura persoana ca mine...
http://www.youtube.com/watch?v=TY56CvbYu5k&feature=g-vrec

| caterinasmile a răspuns:

Poate pare ceva siropos dar visul meu.
Vreau ca relatia mea cu iubitul meu cu care am o poveste in spate, sa mearga.
imi doresc sa ne terminam studiile amandoi si sa avem o viata modesta si sa putem ajuta si pe cei din jurul meu.
Sa ajungem sa ne casatorim si sa facem multi copii ( pentru ca eu sunt singura la parinti si nu mi-a placut niciodata) si sa avem oamnei langa noi care sa ne sustina.
Imi doresc sa devin o femeie inteleapta, puternica, respectata si fericita.
Sa am familia mea frumoasa, sanatoasa, credincioasa si fericita!
Sa pot sa; mi cresc copiii alaturi de sotul meu si sa le daruiesc cea ce vor si sa'mi ajut parintii si bunicii!
Imi doresc sa reusesc in viata sa fiu implinita alaturi de oamneii pe care ii iubesc cel mai mult pe lume!
Acum fiecare poata sa spuna ce vrea..ca vreau prea multe dar asta e idealul pe care vreau sa'l ating! Si stiu ce vreau de la viata!

| Albãstriţaxx a răspuns:

Visul meu e sa ma iubeasca si el cat il iubesc eu, si sa fim impruna sau macar sa fim cei mai buni prieteni...sa vorbim nopti intregi cum faceam inainte sad Acum nici nu ma mai baga in seama... sad

| IceTouch a răspuns:

Foarte buna intrebarea.
Nu o sa dau multe detalii.
Deocamdata nu ma intereseaza fetele, si nici urmatorii ani nu prea cred, scopul meu este sa devin actor, sa-mi fac o casa de productie si sa cant.Deocamdata sunt pe drumul cel bun,am cateva concursuri si festivaluri de muzica castigate si in momentan urmez CAE,cu ajutorul careia as dori sa prin o bursa in Londra,cu parere de rau o spun ca vreau sa scap cat mai repede de tara asta,sa-mi gasesc o fata,sensibila,cu simtul umorului,romantica,neimportant aspectul fizic dar sa fie asa cum imi doresc eu, pentru ca nu degeaba am pretentii, si sa-i cant toate cantecele mele la un foc de tabara, doar noi doi si luna, si sa raman cu ea pana cand o sa ajung cu mainile pe piept.Pentru asta in primul rand ma sacrific eu, si muncesc, cu gandul ca intr-o buna zi toatea cele de mai sus se vor indeplini.

| Rosee07 a răspuns:

Vise? Am sute și mii, dar cel mai mare vis al meu este să ajung pe banii mei, să am propria mea afacere, să nu depind de nimeni, să devin o femeie independentă, si sunt dispusă să fac orice pentru acest lucru! Și chiar sper să nu dureze așa mulți ani!:p