| Nextone a întrebat:

Care este arta de a tine un barbat langa tine? DETALII, fundalove struckhappy

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Cand ai un barbat langa tine si vrei sa-l pastrezi,nu-i dai certitudini,nu-l lasi sa se plictiseasca si nu-i umfli capul cu vorbaria.
Nu spui aproape niciodata NU sau DA,spui POATE si asta,de obicei,pe un ton jucaus.
Pe urma,barbatii sunt niste copii,niste copii mari.
Crezi ca e asa greu sa devii parcul lor de distractii? Va veti distra impreuna,de altfel! Trebuie doar sa gasesti ce va distreaza si va place in egala masura la amandoi!
Si, in final, trebuie sa stii sa-ti pastrezi coloana vertebrala dreapta si sa nu-i calci nici lui orgoliul niciodata.De multe ori,nervosi,obositi sau preocupati,barbatii se reped si spun vorbe pe care le regreta. Daca stii sa taci,vei fi mult mai apreciata pentru discretia ta,pentru ca el stie ca a gresit, decat daca sari imediat cu gura, in afara unei certi memorabile nu vei obtine nimic.Va veni momentul in care,vei putea spune ce anume te nemultumeste,daca nu cumva te va intreba singur!
Tot ce am scris aici, insa, are la baza ideea ca va iubiti si doriti sa fiti fericiti unul cu celalalt.Amandoi.
Si,atunci cand iubesti,nu astepti sa fii rasplatit pentru asta, iubesti si esti recunoscator ca esti iubit, vrei doar sa-l vezi pe celalalt fericit.Si,esti fericit din fericirea lui.
Nu e usor, stiu.Dar rezultatul, merita!

5 răspunsuri:
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Dacă el nu te iubeşte pentru ceea ce eşti, nu merită eforturi.cel puţin asta cred eu... Sper să nu mă judece nimeni.El trebuie să vadă frumuseţea ta sufletească, să aibă capacitatea de a privi dincolo de aspect.Nu trebuie să te dai peste cap pentru a-i atrage atenţia unui băiat, ci doar să fii tu însuţi.

| CoquineNoire a răspuns:

Arta contemporana neomodernista a seductiei, draguta.

| Honeybunny a răspuns:

Nu e chiar o arta.trebuie sa dovedesti ca esti destul de valoroasa incat sa te tina aproape.la urma urmei inca exista suflete-pereche deci oamenii se indragostesc fara ca unul dintre ei sa recurga la vraji sau trucuri sau sa invete o anumita artahappy

| justitiarul a răspuns:

Cauta si tu la librarie "Regulile seductiei"de Ellen Fein si Sherrie Schneider.Am auzit ca dau rezultate bune daca le aplici.http://www.mayra.ro/relatii/single/regulile-seductiei/

| lauthebest_8914 a răspuns:

Arta este sa il trantesti in pat sa sari pe el si sa te lasi usor usor dezbracata...