| J0hn a întrebat:

Care este baiatul/barbatul care v-ar placea. fara exeple Cristiano Ronaldo / David Beckham. si prostii un baiat normal cu ghiozdanu plin de calitati. va rog. FUNDITA >:

Răspuns Câştigător
| 教皇 a răspuns:

Sincer nu sunt genul de fata careia ii place perfectiunea deoarece stiu ca ea nu exista.
Baietii sinceri, modesti si orgoliosi sunt genul persoanelor pe care ii plac.
Niciodata o relatie nu trebuie` sa se bazeze pe frumusetea exterioara deoarece odata cu inaintarea in varsta ea e trecatoare, ceea ce ai in suflet vei pastra pentru totdeauna.

14 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

GenOm

| ladygaga_9914 a răspuns:

Din punct de vedere fizic: brunet/saten, ochi capruilove struck
Din pnct de vedere moral: iubitor, respectuos, amuzant mai mereu. dragut. sa zambeasca mereu:X

Nu vreau un cocalar cu tepi sau mai situ eu ce frizura si sa se creada "jmeker"

Dar nu vreau nici un tocilar de clasa intai laughing

Sper ca te.am ajutat happy

| J0hn explică:

Deci fetele care mi-au raspuns nu va inteleg cum de gasesc aici fete ca voi si nu gasesc fete care au ceva in CAP nu stiu printre fetele din scoala sau pnm. doamneee deci ma bate rau adica am avut multe prietene si stiu sa ma port prea bine cu o fata nu stiu. cred ca stiu sa imi arunc prea repede sentimentele. si sa tin la ea ca de ultimul fir din cap. aa si eu sunt genu de om energic si glumettt si toata ziua rad ma distrez fac sport prieteni iesiri. O GROAZA si vad atatea fete dragute cu atatea impresii si nu le mai suportt sincer cand vad cu cine umbla si cand stiu cum ma port eu si alti prieteni si totdeauna trebuie sa fi mai nesimtit si mai nu stiu cum. oricum nici eu nu sunt un plictisit deala adica sunt asa putin tupeu putin romantism mult simt al umorului pffff

VREAU raspunsuri in continuare! va multumesc mult pana aici! ( si da m-ati ajutat cu niste pareri sunteti super super bine fetelorwinking )

| Aѕнℓєу♥ a răspuns:

Baiatu' de care mi'ar placea ar vrea sa fie ca Cristiano normal.Sa lasam fotbalisti.Baiatu' ideal trebuie sa aiba cele trei calitati:
Respect
Sinceritate
Iubire.
Sincera sa fiu, baieti de genu asta sunt cei mai la moda. Un baiat trebuie sa fie bine intretinut bine facut, nu golan adica sati vorbeasca intr'un mod ff urat, cand te intalnesti cu el sa nu-ti spuna:
Haide sa stam jos ma. Sti tu. Fara "Ba" sau "Ma". Chiar si cu "fa" mai vb alti, iar fetele inghit. Dar unele nu's asa.Cred ca toate fetele vor ca baieti lor sa aiba mushi.Nu'i asa fetelor?

| Anecherry a răspuns:

De la un baiat cer mai mult sinceritate decat fidelitate. Sa ma inteleaga si sa ma respecte; sa ma iubeasca si sa fie tandru. Nu prea as putea spune ceva de defecte, numai ca nu suport gelozia, posesivitatea si prostia. Dar tie ce iti place la o fata?

| superwoman a răspuns:

Pentru mine, baiatul ideal este prietenul meu. Ma intelege tottimpul si ma iubeste enorm, aceste sentimente nu se pot spune in cuvinte e ceva unic ce simti.

| teutza12 a răspuns:

Sall.Baiatul perfect pentru mine trebuie sa ma iubeasca sa fie sincer si fidel sa ma inteleaga si sa ma respecte iar la aspectul fizic... mi-as dori sa aiba ocii caprui
pupici bye!

| Just Kiddin' a răspuns:

Hey again!

Sincer, nu prea imi plac barbatii vedeta, adica smecheri! Vreau un baiat cu care sa am ce discuta (si chestii de scoala, si chestii interesante ca filme, muzica, actori etc.), sa fie prietenos, linistit, sa asculte rock (adica, glumesc, orice gen de muzica, numai manele nu! :-&), sa ii placa sa se plimbe, sa citeasca cat de cat (ca sa pot vorbi cu el). la aspect, nu vreau sa fie respingator si nici cocalar: normal big grin

Sper ca ti-am fost de folos!

| aura_1762 a răspuns:

Pai mie miar place un baiat care sa fie sensibil cu mine dar in prezenta altora sa se comporte normal cu ei, sa-mi spuna tot chiar daca nu inteleg, sa nu fie ca un scai, si cel mai important el sa faca mereu primul pas e foarte important si asta.

| danimarie90 a răspuns:

Pai cred ca sa fie fidel si sa ma iubeasca si sa nu profite de mine nu vreau fat frumos dar nici...(monstru) sa aiba cap sa stie sa se descurce nu vanzator la piata dar nici sa zic sa aiba vila cu piscina si 10 masini si alte cesti si daca ar avea nu mar deranja deci cred ca :fidel, totusi dragut, sa ma iubeaska, sa aiba cap si sa nu fie delasator

| Spufff :x a răspuns:

Baiatul care mi-ar placea? ar trebui sa fie. asa ca tine smug

| lilstar a răspuns:

Un negru delicios:X

| AlecsandraG a răspuns:

Sa fie barbat in adevaratul sens al cuvantului.Protector,sincer,un om cu care sa ai ce discuta si pe care sa te poti baza mereu. Un om care sa-ti fie alaturi chiar si atunci cand gresesti si sa te indrume pe drumul cel bun. Un baiat simplu.nu trebuie sa iese neaparat in evidenta prin ceva, sa fie normal dar totusi sa ma cucereasca prin felul lui de a fi.Fizicul nu conteaza chiar atat de mult, dar conteaza intr-un anumit mod.Personal imi plac baietii bruneti, ten ciocolatiu, inalti si sa aiba o structura specifica unui barbat nu niste "copii"imbracati in haine de barbati.

| SofiaMaria24 a răspuns:

Neymar,sau sa fie fotbalist