| ioneluka a întrebat:

Care este capitolul preferat din viata ta?big grin

16 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Copilăria este cea mai pură amintire.
Pa, pa.

| Bacemi a răspuns:

Capitolul iubirii. Aceasta nu tine cont de varsta. E cel mai frumos avand in vedere ca nu prea poate fi delimitat. Nu are inceput si nici sfarsit. Pur si simplu este.

| irina20 a răspuns:

Cred ca timul petrecut cu familia mea, prietenii mei... Daca as fi putut as fi filmat fiecare capitol din viata mea(de pana acum), sa pot vedea ce ma facea atat de fericita.

| Stefania a răspuns:

Cand l-m cunpscut p Alex love struck...era foarte diferit si bun, serios, inteligent si credeam ca simte si el ce simt eu, dar m-am inselat amarnicsadcrying...Era foarte frumos la inceput povestea mea, dar cu timpul a devenit foarte uratasadcrying

| ÅñdRa a răspuns:

Adolescenta:X
inca sunt la acest capitol dar pur sh simplu il ador
sunt atat de multe lucruri pe care inca nu le'am descoperit sh sper sa le descopar cat mai repede:X

| OanaG a răspuns:

Sunt mai multe. copilaria, pasiunea, iubirea e un capitol minunat din viata mea love struck! Si poate ca sunt mai multe, insa acum nu realizez tot ceea ce mi se intampla!:X

Dar ale tale?:*

| GdX a răspuns:

Copilaria. Deoarece atunci esti regele tuturor.

| ioneluka explică:

Dau fundita!smug

| bubblesx a răspuns:

Copilaria. si acum va urma adolescentalove struckday dreaming!

| raisssa a răspuns:

Cel pe care il scriu acumbig grin

| TiinutsS:╳DiiiD a răspuns:

Daca nu termini o carte, poti spune care a fost capitolul preferat?happy

| 1235678907452352 a răspuns:

Pai copilaria adica cand eram mica mica si chiar nu imi pasa de nimic.eram prea mica pentru a face oricehappy. stateam si leneveam, ma jucam, fara stresul de la scoala fara teste tezehappyahh ce vremuri
si dragostea e dulceeee:Xday dreaming

| fame a răspuns:

La mine acum happy adica preadolescenta si cred ca vor fi toate de acum inclo
la mine copilarie a fosta mai urata din viata, nici nu vreau sa imi amintesc :\

| raznu_cuc a răspuns:

Intodeauna, este acesta "pe care-l citesc"
Este bine sa traim in prezent, nu?

| BloO a răspuns:

Pai copilaria pentru ca atunci nu`ti faceai griji de nimic...atunci nu e ca dupa copilaria.
Copilaria ramane cel mai preferat capitol din viata ta:X

| 1qjan a răspuns:

Atunci cand am fost prima oara la posta cu prietenii, cand am pun prima tigara in gura... primul joint, excursiile, one love... sh Majoratuwinking

Întrebări similare